Pms.

Tror fan jag har menskväll eller något, den jävla bloggskiten sabbar mitt kvällsmys. Skit samma. Fick gnällt av mig lite på Ken, så han kommer i morgon & hjälper mig, så kanske jag lär mig något samtidigt.

Har varit redig  simmat i dag igen, men tror mina vrister driver med mig, dom gör ont när jag simmar. Kanske är ovan eller något, eller så är väl ordet otränad.
I protest har jag ätit choklad :), vilket som vanligt resulterat i en sockerkick som får mig att må illa, ska jag aldrig lära mig?! Annars väntar jag ganska mycket på att min vän Lall ska komma hem igen. Hon har ju varit i Syd-Afrika nu i ung 5 veckor. & som vanligt när det börjar närma sig hemkomst får jag myror i röven. Vill ha hem henne nu, saknar henne sjukt mycket. Stackars Henke lille & Zoglou som saknar henne ännu mer. Min vackra vän♥.
& igår fyllde Ramzi 20 ( Lall`s lillebror). Pluttinutten är fortfarande så liten i mina ögon, minns ju han som en liten tjockis som sprang upp & ner för trapporna, nu ser han ut som en rasta?, med långa dreads & skägg haha. Ändå är han inte så mycket yngre än mig. Så han firas utav Mikii & folk i dag. Looooolit.



Lite glad är jag ändå :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0