Ännu en gång.

Ledsen gott folk, men jag byter ännu en gång. Yes i do.

Hörs på-

www.papadopoulos.blogg.se

KÖSS


Allt i ett.

Orkar inte skriva dag för dag så vi kör en summering av allt samman i stället.

Julafton kunde inte blivit bättre, firade den med hela min familj. Mat, godis, spel, tjat, julklappar, mys. På något sätt kändes det som det hela va ver på en kvart, tiden går fort när man har roligt :).
Vid 00 drog jag & Mikii oss hemåt & mötte upp Andreas & Bergström & avslutade kvällen hemma hos oss med whiskey & tjat.

I Fredags va jag ute med Moster & Linda på Mortens, sjukt mycket folk & en väldig fylla men jag hade riktigt kul. Vid 00 gick jag ner till Butlers & mötte upp Bergström, pimplade juice & sen så avslutade vi kvällen på Mc donalds :).

Resten av tiden & dagarna har vi bara myst hemma. Haft tv-marathon & ätit massa gott. Men nu börjar kroppen bli rastlös, så i dag får vi hitta på något eller så får det bli en långpromenad.


Ville bara..

säga HEJ. Kom hem för ca 40 min sen efter en hel utekväll. Men nu är jag så trött att jag nästan stupar så mer om allt i morgon.

God Jul allesammans.


Hoppas ni får en underbar dag ♥


Uppesittarkväll.

Har klippt mig & blev väldigt nöjd. Gjort ärenden på stan, varit på Vindfället, handlat julklappar på Torp, & nu är jag äntligen hemma. Mikii & Andreas är iväg & handlar det sista, sen spenderas resten av kvällen framför Bingolotto :). Hörs senare.

Bubbles :)

Jag har skaffat firrar på Facebook. Så jävla tråkig är jag, haha. Men lite kul är det faktiskt. Får se hur länge jag lyckas hålla dom vid liv.

Nu äntligen börjar jag bli trött så tror det ska funka, jag vill bara få somna & vakna upp till morgondagen & sätta igång med dagens planer. Det är så skönt & veta att man har saker att göra under dagen & personer att träffa.
Nej nu får det bli natta. Hoppas ni sover gott, 1 dag kvar till Julafton :)



Hittade en mysig bild på Lina & Marcus :)


Mini :)

Beräknat förlossningsdatum: 2010-03-13
Du är i vecka: 29
Du är i månad:
7
Antal dagar kvar till förlossningen: 80

37 cm och ca 1.2 kg. Barnet kissar och dricker 0.5 liter fostervatten varje dag. Dess huvud är stort i förhållande till resten av kroppen och det är fortfarande magert utan underhudsfett. Än kan det fritt ändra läge och slå kullerbyttor i mammas mage. Det är vanligt att barnet vid den här tiden sparkar mycket men en del barn är mer stillsamma än andra. Om du är stressad eller upprörd reagerar barnet troligen på de stresshormoner som frigörs och cirkulerar över till barnet via moderkakan. Prova att lugna barnet genom att ta några lugnande andetag och slappna av. Prata lugnande, stryk över magen och rör dig mjukt så kommer de flesta barn till ro igen. Precis som efter födelsen.

I dag verkade hela min kropp konstig, jag hade en känsla att mitt vatten skulle gå, varför vet jag inte. Bara väntade på att det skulle forsa, men det hände aldrig något ;). Jag som får för mig saker, precis som när jag va helt 100 på att jag va skengravid?!
Nu syns det väldigt mycket när h*n rör sig där inne, hela magen skakar, magen putar ut när h*n han sträcker på sig & lever rövare, & buffar väldigt när jag sätter mig ner. Efter att jag haft ännu en dröm håller jag fast vid att det är en flicka, Mikii har nu vänt & tror på pojke.


:(.

Vi la oss för lite över 1 timma sedan, men jag började gråta till slut & fick gå upp. Det är sinnes vad min rygg gör ont, & inget jag försökt med hittills hjälper alls. Inte ens för stunden :(.
Så jag får fördriva tiden här lite & hoppas på att bli väldigt trött så jag kan somna ifrån det.

Ser fram mot morgondagen, efter mycket tjat & gnäll på Mikii så ska jag äntligen få klippa av mig håret. Han tycker jag är fin i långt, men fick förklarat för honom att han tycker jag är finare med kort. Så i morgon blir det page igen. Efteråt ska jag till Vindfället & julgreja med Mamma & fika, tänkte sola när jag ändå är där så jag kanske får tillbaka lite färg.
På kvällen blir det mys & ladda inför jul så man får plats med all mat, tjat & stoj hela dagen. Ska färga håret, tycker jag har en väldig utväxt på bara 2 veckor nu. Fast det va nog iof ett tag sen jag färgade det så nu är det dags.


Här är den.

Jag är så hungrig att jag skakar, ska strax börja med maten & hoppas på att Mikii är hemma senast 20 så jag inte behöver svälta ihjäl. Vi kör på kött, pot.gratäng, sallad & creme fraige idag.
Här är våran 1a fina julgran i alla fall :)


Lär sig något nytt.

Tro det eller ej, men jag piggnade till så fort jag kom ut i friska luften. Tänker inte klaga på kylan,snön eller något annat men i dag va det faktiskt skönt att det inte va lika kallt ute som dom senaste dagarna. Tempen har legat på -15, men i dag låg den på -4. Igår trodde jag att jag skulle frysa till is & gå av på mitten, & det va ändå mitt på dagen.Sen får faktiskt folk hålla med om att snön är härlig, hellre att det är vitt så långt man ser än att det är grått & jävligt ute. & än så länge har jag bara ramlat 1 gång :).

Jag har börjat dricka Ramlösa, med smak. Har alltid hatat vatten med bubblor, men nu har jag väl lärt mig dricka det. Sen jag fick det där provet från barnmorskan får jag inte ens titta åt Julmust för Mikii så jag har inte haft något val. Så Ramlösa är det enda, då får jag nöja mig med det :)


Skolgatan.

Jag känner inte av tröttheten så mycket, gjorde det i början men det va nog mest för jag hade ett sånt jävla illamående. Jag håller igång hela dagarna & trvis med det, men vissa mornar, som i dag har jag tillochmed svårt att hålla upp huvudet. Så när tröttheten väl kommer slår den verkligen till.

Hade lite planer men ställer in dom, orkar inte. Istället ska jag tvätta & greja här hemma. Men måste ändå ha frisk luft så ska ta en promenad ner till stan, ska hälsa på Linda♥. Ska byta jacka med henne, min funkar inte längre, magen blir helt tillplattat när jag drar igen dragkedjan, inte så bekvämt direkt :). Har ett väldigt sug efter frukt & ramlösa oxå utav någon anledning så får in & handla lite.



Massa,massa snööö :)


B-day.

Min närvaro kommer & går just nu, men eftersom jag är ute hela dagarna & är hemma sent pallar jag inte sitta framför datorn. I alla fall..

Jag är nu 24 år & 1 dag, känner mig redan snäppet stelare i kroppen.
Fick en 2 underbara dagar i alla fall, min släkt kom i Söndags till oss, efter att alla åkt förutom Marcus & lilla Lina så gick vi ner & åt i stan & på kvällen avslutade jag & Mikii på bio, Avatar.
& igår va vi ute hela dagen med vänner. Har fått massa presenter & 2 härliga dagar. ♥




Nedräkning.

La mig under filten för att bara värma mig lite, somnade & vaknade upp nu i stället med en sinnes hungrig mage.
Tur att Mikii har förståelse över att jag är så trött ibland :), så det gjorde inget.

I dag på min fika med Moni, beställde jag en baguette med kycklingröra. Hungrig som få då jag inte ätit något alls. Den söta tjejen som tog min beställning va inte den som kom ut med min efterlängtade baguette, utan någon annan som gav mig tallriken med ett leende. Mitt leende därimot blev inte långvarit, när jag plockar upp mina bestick & ska sätta dom i BAGUETTEN faller hela mackan samman. Tro det eller ej, men jag blev förbannad. Hela jävla röran i i mitten av tallriken & 2 avlånga torra bitar bröd på varsin sida. Nu låter det dumt, men hade ni varit där så.. Även Moni reagerade & jag tror mig se ett baguette hat även hos lille Milo.
Ok, visst att det ska se bra ut när du serverar något, men nu får man fan ge sig. Jag har fått lära mig att det ska se gott & aptitretande ut men du ska ta mig fan kunna äta det utan problem oxå. Så jag fick med mig min tallrik, & plötsligt stog den söta tjejen framför mig igen som sa att hon skulle ordna det på sitt sätt.

Alltså, skar brödet, kletade på röran & tryckte på locket!!!
Varför va det så svårt från första början?
Tur att den söta räddade min morgon, för ärligt ville jag lipa. Kanske gravid hormoner, eller så är det d inte. I don`t give a ....!

Nu därimot är jag vrålhungrig, jag funerar starkt på att dra på mig massa kläder, säga hej till folket på Pingvin, ta med mig maten & köra på en taxi hem. Låter inte så jätte dumt för tillfället.
Min falafel får se ut hur den vill, så länge den går att äta, jag vet redan att det är GÖTT.


Vi växer ♥


Avatar.

Tanken va att jag & Mikii skulle gå på Avatar ikväll men det va så jävla mycket folk att vi hoppade över det, får bli i veckan.
Så istället har vi planer på att gå ut, Mikii har tydligen hittat en ny hobby, den kallas - dricka öl. Varför han har kommit in i detta vet jag inte, han har aladrig druckigt innan. Kanske 2 gånger per år, men nu har han tydligen ändrat sig. Män dricker öl va svaret.
Inte för att jag tror på så mycket drickande i kväll då vi knappt sovit något & min släkt kommer till oss i morgon & firar mig eftersom jag fyller på Måndag. Vi får se hur detta slutar. Nu fick jag ett medd om att jag ska ta på mig så mycket kläder som möjligt då det är kallt som aldrig förr ute. Fy, tappade jag suget lite där kanske?



bara kärlek♥


Äntligen sol.

Snö i all ära, men jag kunde nästan kissat ner mig av glädje när jag vaknade i morse & såg att solen va framme. Mycket saker som får mig att nästan kissa ner mig nu för tiden. I alla fall,  då min kära & Andreas fortfarande sölade runt bland öl & sprit dumpade jag dom & drog mig neråt stan i stället för en fika med Moni, nu med Jul & Nyår kanske vi inte hinner ses imellan så det blev en trevlig oplanerad fika i stället.
Träffade upp Pappa & Mamma oxå som mös nere i stan, fick en julstrumpa med godis i av Mamma som hon vann, xtra bra för mig som ska ge fan i sånt :)

Fick handlat innan jag vinkade av Moni vid tåget, & på vägen hem funderade jag på om det inte va den kallaste dagen hittills. Kände inte ens mina ben när jag kom innanför dörren. Den lilla värmen som fanns försvann direkt med solen när den gick ner, tur att det finns mysbyxor att värma sig i.




Lördag morgon.

Åhh, sikken torka. Men så blir det ibland.

Har fortfarande inte lagt mig men har planer på det nu, ville bara lämna ett livstecken först. Dagen har gått så fort, förutom mina 2-3 timmar jag spenderade med att glida runt på torp i hopp om att hitta lite kläder, men icke. Kom hem med 3 tröjor, 1 linne & 2 leggings, fast nu när jag skriver ner det känns det ju inte helt dumt. Skit samma, inget överdrivet kul så får bli en sväng ut nästa vecka igen. Måste ha ett par nya stövlar om inte annat. Mikii fick köpt en väldigt passande t-shirt från hippiebutiken i stan, V eller somewear något..?, skor & tröja.
Något annat jag behöver köpa är en ny jacka, min mage börjar ta lite för mycket plats.
Nej nu får jag lägga mig, blir stan i morgon, frukost, fika, mys. Lägger upp lite bilder oxå. Goooood morgon gott folk :)

Äntligen snö *.

Gick & pratade om det häromdagen, att det är tråkigt om snön försvinner. Jag vill ju bygga snögubbar, gra snöänglar, åka pulka & mula min unge när h*n blir stor nog att fatta :).
Blev så glad i morse när jag tittade ut, & bättre blev det under dagen. Jag & Mikii gick runt på stan som 2 ispinnar i halvstormen :).

Min dag har varit så bra, mötte upp Senja & hennes lille son Lukas som va så söt, glad & underbart charmig, han va väldigt lik sin mamma :), fast Senja har mörkare drag. Så fina. Vi åt god lunch på Krogen & tjatade, kan inte fatta att det är över 3 år sedan vi sågs. Sinnes, ändå va det som om jag precis träffat henne. Vi fick jätte fina presenter oxå, 2 st vita små bodys & 1 par jeans. Tack Senja, så snällt utav dig.♥ Får hoppas vi hinner ses igen innan du åker hem.

Resten av kvällen har vi varit hemma, precis slö kollat på någon kass italiano film som va över 2 timmar lång, Mikii ligger i mitt knä & myser & nu blir det mer film. Hörs snart.♥

Natta.

Jag ska fika 3 gånger i morgon, vad fan fikar man på om man inte ska äta eller dricka dumt sött? The utan socker är det enda jag kan komma på... I alla fall. I morgon ska jag träffa Senja som är i Ua några dagar. Ska bli så roligt, jag har inte träffat henne på ???, år är det i alla fall. Vart tar tiden vägen?
Därefter ska jag passa Liam :), Emma ska iväg så hon lämnar honom i mina händer någon timma, tur att han är 7 månader.
Utav någon anledning har jag lite bebis-skräck. Inte skräck för dom utan för att dom är så små. När jag hade Elise i famnen vågade jag knappt röra mig, kändes som hon skulle gå sönder.
Liam har hunnit växa till sig & är helt vild, så han kan jag ju röjja med ;).

Fick en kärlekskommentar av Mikii igår när han gick igenom våra bilder på datorn. Den är tagen i våras någon gång!

- Älskling, va smal du va :).
-Ehh tack?
-Ja?
-Jag kanske inte va gravid Mikael.!!!
-Ahhh...

Den apan säger varje dag att det inte syns alls att jag gått upp i vikt, utan jag är så fin så. Sen så får jag denna kommentaren. Ok, jag vet, jag är gravid, man går upp i vikt, jag har gått upp i vikt. & även om jag är medveten om det, kan det vara kul att låtsas som inget alls. Jag är lika snygg som vanligt. Det pajjade han nu!!!
Men men, jag är sjukt fin med min kula :)

Nej, god natt gott folk, nu blir det frossa vitaminer för min del sen sängen. Kanske syns på stan i morgon?!
Sov så gott.


Orange.

Äntligen klar med allt, fått gjort mycket idag även om det inte alls känns som det.
Vi gjorde pasta med köttfärssås i dag & sallad, finns alltid sallad på bordet oavsett maträtt & jag älskar det. Har fått dille på all sallad & det slutar med att jag sitter med fingret o petar upp dom sista små grönsaksbitarna när skålen är tom.

Mikii & Emma är på Spara, ska hyra film & köpa frukt till mig & godis till dom. Godis skiter jag helt i, bara jag får apelsin & clementin. Fattar inte varför det är en sån svaghet, därför köper jag aldrig hem mycket frukt. Det slutar alltid med att jag trycker i mig hela skålen, som hos Mamma. Hon har en stor clementin skål, jag börjar med en & när jag går tar jag med mig den sista på vägen hem. Så vill jag ha får jag gå till affären & plocka för stunden.



I-landsproblem?

Vi skiter i det förra inlägget.

I alla fall, våran Mini mår bra♥, allt va som det skulle. Förutom med mig, mitt blodsocker värde låg på 7.6?!? Vad i helvete hände där? Det får inte stiga över 8, vilket jag nästan lyckades med i morse.
Jag har faktiskt inte en aning om varför det är så högt, det kunde bero på att jag precis ätit en ganska söt frukost men ändå borde det inte vara så högt. Det enda jag vet med mig som jag har haft frossa på är glass & givetvis julmust. Ska nog ge upp det helt känns det som om.
Någon som vet vad som är bra att äta, inte äta & vad jag borde tänka på kanske?!

I alla fall, eftersom jag börjar bli tjock kan jag inte ligga på mage längre, eller ja, det har jag inte kunnat på ett tag så mina val är rygg, sida eller sida. Inte så kul när magmys is the shit. Jag har börjat få ont i ryggen på kvällarna, & kudde mellan rygg & soffa hjälper inte så mycket. Värre blir det när jag ska sova, jag har dragit fram alla kuddar vi har, byggt ett fort runt Mikii som jag nästan ligger på på. Men det hjälper inte. Så jag vet inte, simma mer kanske hjälper så jag bygger upp ryggen.


Tisdag?

Jag håller knappt koll på dagarna längre, allt känns som en stor smet. December började väldigt dåligt & det verkar som om att det dåliga vill hålla i sig. Från allt till personer som verkligen inte fattar när nog är nog, även om man säger till dom. USCH!!! & nej, vad som sker är inget jag skriver om här därför att som sagt, folk är fortfarande äckliga & gillar mer när det går dåligt för en än bra, så vi passar på den.
 
Peppar,peppar.!!!


By the way.

Senja skrev till mig för ett tag sen att man kan drömma om barnets kön, inte kanske att man får veta det på så sätt men i alla fall. & jag har aldrig drömt om varken barn eller mitt egna förrän i natt.
Drömde att vi fick en liten flicka, med brunt hår & gröna ögon, så nu håller jag fast vid flicka, svaret får vi i Mars :)

Nu blir säkert Linda glad oxå :)♥. Nej nu måste jag städa, har barr & annan skit i hela lägenheten. Köss på diiig




Mini :)

Emma har ju varit här sen i Torsdags, & hon har en liten kille på nästan 7 månader, & han är helt underbar. Glad & nöjd hela tiden & det räcker med att man tittar på honom så skrattar han. Jag har förberett mig på kolik städnigt i 4 månader & att jag kommer säkerligen lukta bajs,kiss & spy lika länge. Men det gör inget :).
Dom här dagarna som dom varit här har han börjat resa sig mot saker hela tiden & vi håller honom i händerna så han kan gå, det vinglar väldigt mycket, men roligt ändå.
Det hela har fått mig att längta så sjukt mycket ännu mer efter Mars, jag blir helt pirrig i hela kroppen & får ett glädjerus i mig. Vi ska bli föräldrar.♥

Så här ser det ut nu:

Du är i vecka: 28
Du är i månad:
6
Antal dagar kvar till förlossningen: 89

Barnet:
35 cm och ca 1 kg. Barnet växer och ställer allt högre krav på mammas kropp. Kontakten blir intensivare och känns närmare. Puffar du lätt på magen kan du ibland få en puff tillbaka. Det kan också sparka till som en reaktion på höga ljud, även om fostervattnet dämpar något. Barnet ökar i vikt med ungefär 27 gr/dag och det har börjat drömma. Man vet att det har utvecklat sin förmåga att minnas. Lungorna mognar för varje dag och andningsövningarna blir mer frekventa. Från graviditetens sjunde månad är barnets tillväxt framför allt beroende av dess förmåga att producera insulin. Detta hormon stimulerar till upptag av socker från blodet. Inne i cellerna ovandlas sockret till proteiner och fett. På så vis hjälper alltså insulinet barnet att lägga på hullet under de sista graviditetsmånaderna.

I morgon ska vi till Barnmorskan, halv 10 redan. & jag tycker det är lika kul varje gång. Sist hade min mage växt med 4 cm sen sist & jag vill veta hur mycket den växt nu. Det är så svårt att se på sig själv. Jag skriver mer om besöket i morgon.


Våran 1a julgran.

Mikii överraskade mig & kom hem med en julgran i Torsdags, blev så glad. Jag hade tänkt i att skita i gran i år eftersom jag har en i plast men den står för tillfället hos någon annan som vägrar ge tillbaka den ;).
Eftersom vi är lite tröga fick vi köpt julgransfot i dag, så nu precis fick vi upp den  har pyntat den med kulor,ljus, glitter & en spira. Älskar den, & honom för att han är så underbar & lägger en tanke på det. Så nu lyser den så fint i vårat vardagsrum.

(Kameran får laddas, så ni får denna bilden så länge i stället)


Så där.

Nu är jag tillbaka igen :).

Mikii`s vän Emma & hennes son Liam kom för att hälsa på över dagen i Torsdags, det slutade med att dom spenderade hela helgen här med oss i stället. Vi har ätit massa god mat, varit ute, promenerat som aldrig förr, varit på Julmarknad, hälsat på Tobbe som kommit hem igen, fikat, kollat på film, tjatat & lekt :). Haft en jävligt bra helg med andra ord.

Inte en enda bild har jag tagit för jag hittade inte mina laddare till kameran, (jag har 2 st), men nu när jag drar ut ena kökslådan hittar jag givetvis en där. Jag förvånar aldrig mig själv direkt. Har blivit kass med att ta bilder överhuvudtaget det sista men får ladda min kamera nu & sätta igång igen.


Hej :)

Jag lever, vi har haft besök sen i torsdags & jag har inte haft tid att ens närma mig en dator. Men vi hörs ikväll igen. Hoppas alla haft en underbar helg. PUSS


Allvarligt talat?!

Ibland undrar jag hur folk faktiskt är funtade eller så bor vi bara i en alledes för liten stad. Kan vara det sistnämda. Vad vet jag.

På tal om det, kan hända att Mikii börjar jobba i Gbg, & skulle det fortsätta så vore det nog bäst att flytta. Först & främst för jag inte (eller han) vill att han ska pendla varje dag, plus att jobb möjligheten för även mig sen är större. Men seriöst, hur mycket lust har jag att uppfostra en unge i Gbg? Jag vill inte ha en liten kickers rännande?! Fast samtidigt så blir det väl vad man gör det till. Jag tycker Uddevalla är bra som det är & det är ett bra ställe att växa upp på. Samtidigt som det kan vara skönt att slippa bonn-folk, kassa utbud & en jävligt tråkig stad.

Ja,ja vi får väl se vad framtiden tar vägen. Jag undrar om något virus börjar ta över min kropp, känner mig halvdålig men det är nog mest att jag är trött. Hoppas det är att jag är trött för sjuk orkar jag inte bli.

Zzzzzzz....

Jag är så trött, blev helt slut när jag kom hem & satte mig i soffan. Längta mest tills kl blir runt 22 så jag kan få gå & lägga mig om jag inte gör det tidigare. Har inte ens hunnit laga mat & som det känns nu orkar jag verkligen inte, men det måste göras. Blir kött i dag & det älskar jag. Ska försöka koppla i hop dvd`n & tv`n oxå, vilket säkert inte är så svårt men jag fattar inte mycket. Jävla sladdar hit & dit, har någon kass svensk humor film jag tänkte slö kolla på. I morgon är det fullt upp igen, måste upp tidigt, sen kommer Moni & Milo på torsdags fika :), därefter ska vi möta Mikii`s övervakare kl 13 för fika & runt halv 3 ska vi möta upp Emma & lille Liam som kommer från Gbg,  vet inte om dom ska stanna men det hade varit kul :).

I dag längtar jag väldigt mycket efter helgen, tänker sova väääldigt länge & inte göra mycket alls. Simma, sola, äta, slappa & mysa. Det gillar vi♥
Nej nu ska jag börja med maten, & sen försöka orka med en promenad ner till Pia eller Amanda på ännu mer fika & tjat. Haha & jag undrar varför jag gått upp 15 kg redan ;).


My new hat.

Ska vi gå igenom min dag? Uppe vid 8, telesamtal till 10, underbar frukost med min andra hälft, stan halv 11. Oh yes. Fram & tillbaka, fixa & greja. Snackade skit med Österberg vilket alltså betyder fika i en timma. Mikii börjar bli bättre på att fika, i dag satt vi nästan 1 timme. Hälsade på Linda på jobbet, träffade mamma som förövrigt redan börjar leka Tomte. Vi fick julkalendrar, så nu ska jag väcka Micke Picke kvart över 7 varje morgon, kolla julkalendern & äta choklad, eller inte ;)...
Har inna letat mössa i hela j*vla stan men inte hittat någon fin, vill inte ha någon text på min men gärna en sån där rund boll på. Inte hittat en enda, fram tills i dag. På Willys fanns den, rosa randig & underbar. Fast utan tofs men det gör inget. Märke nu att jag har ovanligt stort hövve, i min mössa i alla fall, skumt. Skit samma jag är fin i vilket fall, yes i am.




tack Mamma ♥


Vovve?!?

Medans Mikii`s mamma är i Chile passar hans pappa deras hund Kimik. Ulf ( mikii`s pappa) har en tik som heter Ayhla, som Kimik nu...satt på?!
Så i Januari beräknas valparna komma. Jag kommer väl dö om jag ens ser valparna, kan inte tänka mig annat än att det kommer bli väldigt fina hundar.
Mikii är väldigt inne på att vi ska ta en av valparna när dom får lämna sin mamma. Han har tjatat om att vi ska skaffa hund i evigheter & vet att han skulle göra allt för hunden oxå. Jag därimot är tveksam, jag har inte en aning om vad ansvaret innebär. Jag vet att man går ut med en hund, ger den motion, kärlek, tid & mat så klart.
Ska vi ha hund vill jag ha försäkring & allt vad det heter, samt att beslutar vi oss för att ta en valp vill jag vara 100 på att vi kan ge den allt den behöver, inget mittimellan. Det vägrar jag.
Nu är ju saken även den att vi ska ha barn i Mars, så jag käner mig väldigt kluven, sen så finns det ju inget som säger att vi inte klarar det. Det finns så många andra som gör det & är grymma.
Men finns det någon som har en åsikt?, eller som kan säga vad det kräver? Jag står i mitten nu & lutar inte åt något håll alls. Fast det hade ju varit väldigt underbart. :)


Ehh, tack...Gud?

Vi hamnade på bio igår, 2012. Jätte roligt att världen är beräknad att gå under den 21 dec, min födelsedag.
Den kan ge sig fan på att den inte går under.

I alla fall.. jag gillar inte såna filmer alls igentligen & tycker att d finns alledes för mycket skitfilmer om domedagen, någon gång får det räcka. Men denna va helt ok, förväntade mig att den skulle vara skit rätt igenom & sådär kul kändes det när jag fick veta att filmen va 2:45 lång,haha. Men den va helt ok faktiskt, eller ja, dom har gjort den 10 ggr bättre än dom andra dödsfilmerna & jag tyckte grafiken va grymt  mycket bättre.
Värd att betala 100 kr för?, nej men kanske att hyra sen när den kommer ut.

I alla fall, ett enda snesteg den 21 dec 2012, så spöar jag skiten ur en mayaindian., eller hoppas på att komma ombord på en stoooor ubåt ;).


Mini.

Enligt kalandern har jag 14 v kvar, så jag kör på 14-16-17?? veckor. Kan lika gärna gå över tiden man vet aldrig. Men ca 95 dagar, det känns som ingenting alls. Jag längtar bara tills detta året är över så lär det gå väldigt fort sen om inte annat. Igår kväll när vi låg i sängen såg man helt plötsligt en fot sticka rätt upp från magen, & sen när den vände sig sjönk hela vänstra sidan på magen ihop. Hur jävla häftigt är inte det?! Jag började skratta bara & blev så glad. Ärligt så känns det skit skumt, för när Mini sparkar & jag får tänka efter lite fattar jag att det är en liten liten människa innuti mig, känslorna kring det är väl blandade. Ena stunden känns det = alien, andra stunder blir det verkligt. Men ändå, en liten bebis i min mage. Jag undrar hela tiden om det är flicka eller pojke, just nu håller jag på flicka det känns ganska rätt. Undrar vem h*n kommer vara lik, hur h*n ser ut, hur det kommer vara att få upp Mini i våra armar. Mitt huvve bara nurrar :). Men lyckliga är vi i alla fall & jag älskar när Mikii pussar med magen, oftast när han pratar med magen sprattlar det som bara den. Fyyyy ge oss 13 Mars NU NU NU.


Cupcake.

Fikade med Mikii på stan, min sötnöt valde en rosa översöt bakelse & fanta. Usch. Han ville jag skulle lära honom att fika, hur fan lär man någon att fika? Man sitter väl oftast där, någon timme för länge & bara pratar skit.
Mikii är bra att fika med, jag pratar hur mycket skit jag vill & så håller han bara med mig i allt :).
På vägen hem höll han på att få mig & kissa ner mig oxå, inte så lätt att hålla sig när man har någon i magen som hoppar på blåsan samtidigt som Mikii drar i mig,sjunger,dansar & gör allt annat än att hjälpa till.


LYSSNA!!!!!!!!!!!!!!


Samma visa i morgon.

Är hungrig hela tiden, förstår inte varför. Tycker jag äter bra & mättande mat varje dag.
Får göra mannagrynsgröt till kvällsmat, har inte ätit det på flera år, & det är den enda gröten jag tycker om. Vi har haft en bra dag, oavsett helgens idiotier. Varit på stan, ätit med vänner & grejat. I morgon ska jag till badhuset igen,passa på att rensa huvudet, funderar oxå på att ta mig upp till Mamma & Pappa & hälsa på, och sola, va ett tag sen jag gjorde det nu & tänker då rakt inte bli blek. Ska hålla mig brun & fin.


Pass på.

Jag är igentligen jätte arg & vill i stort sett slå sönder varje liten del runt mig. & ja, det hade faktiskt känts bättre, just för stunden & även efteråt. Men jag kan inte, har Mini i magen så får hålla mig lugn varesig jag vill eller inte.
Fick ringt Mamma för att pratat av mig & jag älskar hennes lugnande röst & tankesätt, hade det varit Pappa jag pratat med hade jag sågat ner hela mitt hus för han är lika hysterisk som jag. Samt att Mikii aldrig oroar sig över saker, han ser det bästa i allt & tar sitt steg & hittar en lösning.

Första händelsen kom i Fredags, & efter det rullade allt bara på. Sista & sämsta kom i dag, efter 5 timmars försök utan resultat. Sjukt att det ska kunna gå så.

Konstigt nog känns det ändå som om att det kommer vända, när & hur vet jag inte. Men det kommer.

Tell him.

Min Syster yster älskar Lauryn Hill, så varje gång jag lyssnar på hennes låtar ser jag bara Linda framför mig :)


 />

Mat,glass,mys & halvfeber.

Min kropp känns maxxad, har hjärtklappning, är skakig & är jätte varm. Mår inte alls så bra, the fick det i alla fall att bli mycket bättre. Får hoppas att det går över tills i morgon.

Köpte faktiskt en färdig grillad kyckling i dag, gjorde en sallad med allt i, baguette & hemmagjord aioli, blev så gott, älskar älskar älskar mat. & mätta blev vi, så efter lite mer slappande nu blir det glass med frukt :).
Städade innan helgen för att inte behöva göra det i dag, gillar inte att lägga Söndagar på städ, men det fick det bli ändå. Fattar inte hur vi lyckas, ok det ser inte ut som ett bombnedslag men jag vill ha allt i ordning & på sin plats.
Blir film i kväll..igen & mys som vanligt. alla mina dagar i veckan består av mys, men det finns ju inget dåligt i d. Ska upp tidigt i morgon & ner till stan, vi har lite ärenden att göra. (peppar,peppar).
Hoppas ni alla haft en bra helg i alla fall ♥


Älska den.


Jul på Liseberg.

Såg Anns bilder fån Liseberg, den jäveln hade vunnit oxå. Jag som sitter hemma & är så sugen på CHOKLAD!!! ;)

Jag har bara varit där en gång & d va när jag fyllde 22, va där med hela min familj & firade min födelsedag. Fick en underbar dag & det va så mysigt för då va det snö. Snön för den delen känns ju som om att den aldrig kommer komma tillbaka, lite tråkigt. I alla fall, nu vill jag oxå dit. Pappa & Mamma ska dit vet jag denna månaden under någon helg så funderar på om inte jag & Mikael ska åka med. Kul & kolla, plus att hela Gbg är fint under December månad :)





Sunday.

Fick trevligt besök här i natt/morse? runt 03,30 utav min bror. Dom hade varit på fest & på hemvägen ville han stanna till för att säga hej.


Jag har världens bästa bror♥


Det börjar närma sig.

Förra året spenderade jag hela dagen i min säng, halvsovandes & sjuk. Zappade på tv`n & i stort sett bara mös med mig själv. Fram till 23 då Nanc ringde & skulle göra min kväll.
Fick gjort mig i ordning & runt 00 hämtade hon & Bujar upp mig för att åka ner till Park Lane. Vi drack alkoholfritt hela kvällen, 1 shot fick Nanc i mig & vette fan vad det va i den men nått så äcklig.
Vi dansade & gled bara, träffade Catta som va där med sitt andra jobb, har för mig dom hade julfest eller något.
Har för mig att det va Söndag & då stänger dom 03, så vid 03 drog vi vidare till Mirakle & käkade en jävla massa nattamat & blev kvar där någon timma. Oavsett så va det faktiskt 1 av mina bästa födelsedagar.♥♥♥


Falafel 21 dec 08


Repris?

Jag önskade att jag kunde skriva precis allt här, men då det finns äckligt folk så väljer jag att inte göra det. Kan enbart säga att jag är så sjukt trött på vissa saker att det är sinnes.
Nog om det!!!

Va med Linda hela dagen igår, vi började med att simma. Även så Mikii valde att gå med♥.
Vi åt lunch, va på stan, hos familjen & hos Sandra en stund på fika. Hon är så stor nu, & vilket dag som helst ska hon föda. Blir nervös bara jag tittar på hennes mage :).
Kvällen blev hemma med mys & Mikii.

Vi fick gjort lite ärenden på stan & ätit i dag innan Lall ringde♥, så har varit hos henne någon timma. Underbart. Fick jätte fina presenter oxå. En sjal att bära barnet i, visst d finns här i Swe med men det är ändå roligare att ha en från Syd-Afrika, själva grejen bara, 3 armband & 1 ring♥, så fint alltihop.

Givtevis har jag handlat i dag igen, fattar fan inte vart all mat tar vägen här, tycker jag springer på Willys iaf 1 gång om dagen. Sen så kanske det beror på att jag alltid lagar mat till 4 när vi bara är 2, har lite problem med ögonmåttet där.




Långt hår är överskattat.!!!

Tror fan inte jag pallar mer. När det börjar bli långt vill jag ha kort & när det är kort vill jag ha långt. Vad är problemet? Det är så segt på att behöva vänta, växer ju så sakta. Men funderar på att ge upp & klippa av det helt enkelt. Jag tycker nog själv att jag passar bättre i d oxå om inte annat.


Julmustavtändning.

Jag sitter & fantiserar om Julmust, helt sjukt. & givetvis ska vi inte ha det hemma, just i dag när vi har det alla andra dagar. Fy fan.

Jag har tvättat & grejat. Sen så åkte jag med min Syster yster ut till Torp, dom hade alla butiker öppna till 22 i dag :), hur mycket folk som helst. Mysigt & gå runt & så bjöd Linda på glass♥. & så har det börjat snöa, massa. fast nu när jag tittar ut ser det ut som att det övergått till lite regn, så länge varade d roliga.
I morgon ska Linda med mig & simma, även så hennes vän Stina & hennes lilla Hugo ( Pablos tjej & son), ska bli så roligt. Linda är öronbarn, så hon får inte ha huvudet under vattnet, om nu någon ville veta ;).
Annars vet jag inte vad som sker riktigt, mina Fredagar är ju som alla vet inte så röjj längre, men väldigt mysiga. Med tanke på hur trött jag varit i dag men ändå inte vilat lär jag vara ännu tröttare i morgon så det slår inte helt fel att jag har massa filmer hemma jag lånat av Marcus & Hanna.



Öronbarnet :)


Lehiiila♥

Fick ett medd av L där d stog att hon va på väg hem, så nu kan vi snart kramas & mysa. ♥
Just nu, denna sista veckan har jag saknat henne så mycket att jag skulle kunna gråta.
Älskar henne som min syster.



Va nog inte så uppenbar som jag trodde så vi kör igen.♥

Många som frågat mig nu.
Mikii överraskade mig söndag kväll 15 Nov, så ja,
vi är förlovade :)



Jag vill älska dig utan att klamra mig fast,
bedöma dig utan att döma,
förena mig med dig utan att tränga mig på.
Inbjuda dig utan att ställa krav,
lämna dig utan skuldkänslor.
Kritisera dig utan att klandra dig,
& hjälpa dig utan att förödmjuka dig.
Om jag kan få samma saker av dig,
då kan vi verkligen berika varandra.

Mikael Aragones Törngren
Therese Papadopoulos
15 November 2009




Nyår 06-07


efter efterfesten, morgonen närmar sig :)


God eftermiddag.

Har faktiskt varit uppe i ett par timmar men inte orkat förrän nu.
Fick finbesök av Fröken Moni & lille, eller kanske borde skriva stora Milo nu, herregud så fort han växer & han blir ju bara finare & finare för varje gång. Lilla Björn :)

Fick lite kläder oxå som han vuxit ur & som funkar på både flicka & pojke, pluttinuttiga. & bästa av allt såg jag nu- en liten "björnis-dräkt". Vet inte varför jag fallit så för just dom plaggen, har inte ens sett dom innan jag såg Milo i dom. Men jag smälter helt, nu blir min Mini oxå en liten Björn♥

Har precis fått i mig en väldigt sen frukost oxå, macka med avocado & salt. Börjar dreggla bara jag tänker på det, sjukt gott. & nej detta är inte det första jag äter i dag. Min riktiga frukost bestog av bullar, choklad & julmust med Moni :)
Eftersom jag inte ska simma i dag så blir det promenad istället, måste röra på mig lite varje dag i alla fall så det blir att hälsa på Mamma & Pappa, då blir dom säkert så glada♥. Annars är jag jätte trött i dag, skulle bara vilja ligga i soffan med en filt. Men det är så fint väder, frisk luft behövs & det känns inte alls bra att sitta inne en hel dag när det inte ens finns något att göra hemma. Så Lelången it is :)



Emma skickade videos till mig, haha jag döööör :)




Pms.

Tror fan jag har menskväll eller något, den jävla bloggskiten sabbar mitt kvällsmys. Skit samma. Fick gnällt av mig lite på Ken, så han kommer i morgon & hjälper mig, så kanske jag lär mig något samtidigt.

Har varit redig  simmat i dag igen, men tror mina vrister driver med mig, dom gör ont när jag simmar. Kanske är ovan eller något, eller så är väl ordet otränad.
I protest har jag ätit choklad :), vilket som vanligt resulterat i en sockerkick som får mig att må illa, ska jag aldrig lära mig?! Annars väntar jag ganska mycket på att min vän Lall ska komma hem igen. Hon har ju varit i Syd-Afrika nu i ung 5 veckor. & som vanligt när det börjar närma sig hemkomst får jag myror i röven. Vill ha hem henne nu, saknar henne sjukt mycket. Stackars Henke lille & Zoglou som saknar henne ännu mer. Min vackra vän♥.
& igår fyllde Ramzi 20 ( Lall`s lillebror). Pluttinutten är fortfarande så liten i mina ögon, minns ju han som en liten tjockis som sprang upp & ner för trapporna, nu ser han ut som en rasta?, med långa dreads & skägg haha. Ändå är han inte så mycket yngre än mig. Så han firas utav Mikii & folk i dag. Looooolit.



Lite glad är jag ändå :)


BlÄÄÄÄÄ.

Snart bajsar jag på hela blogghelvetfanskapetsdjävlar.!!! Varför är jag den enda som inte fattar bloggdesign? Eller så har jag helt enkelt gett mig fan på att inte kunna det. USCH.


På is.

Min dåre kom hem haltandes igår efter Thaiträningen som vanligt. Haltar han inte är han blå/lila i hela pannan eller så har han spricka i revbenet. Eller så har M lyckats sabba någon anans revben, trumhinna, knä eller sänkt någon för några sekunder. Jätte bra.
Igår såg hans fot ut som 2 fötter, snart får han inte träna den skiten mer. Men efter massage blev det liiite bättre.

Middagen blev,  kyckling,cousous,sallad,creme,vitlöksbröd & sallad. Älskar sallad. Kvällen bev framför tv`n, slö tittade på Rambo men tjatade väl mest :)


v 26.


Mini :)

Beräknat förlossningsdatum: 2010-03-13
Du är i vecka: 26
Du är i månad:
6
Antal dagar kvar till förlossningen: 102

Barnet:
Ca 30 cm lång och vikten är 8-900 gram. Barnet har nu passerat en viktig gräns. Det har kommit så långt i sin utveckling att det sannolikt skulle överleva utanför livmodern. Ögonen öppnar och sluter sig. De reagerar sedan en tid tillbaka på ljus och mörker. Genom att rikta ett starkt ljus mot barnet har man kunnat se hur det lyfter händerna för att skydda sina ögon. Hjärnan utvecklas mycket snabbt, nu får hjärnbarken sina fåror och vindlingar så att alla nervceller skall får plats. Barnet har mer sammanhängande sömnperioder, ibland stämmer de överens med dina egna. Den långa elastiska navelsträngen kan vara snodd runt barnet men dess rörelsefrihet påverkas ändå inte. I navelsträngen finns det 3 blodkärl. Det ena transporterar blod till barnet. De två andra för bort slaggprodukter från barnet.

Åh, det närmar sig hela tiden. Är så glad att jag har saker att göra på dagarna så jag får tiden att gå. Annars hade det nog varit mindre roligt. Nu när Hanna ( brors tjej) va gravid, va jag stensäker på att det va en pojke som låg i hennes mage. Det efter att jag sett deras Ult-bilder & min känsla. Fattade inte alls när Marcus skickade medd, en liten flicka?
Jag har inte en aning om vad som är i min mage. Först va vi helt inne på pojke, med med tiden ändrade vi båda oss & det kändes som en flicka. Men nu när jag försöker känner jag ingenting alls. Fan att jag ska vara så förbannat nyfiken, är väldigt sugen på att åka t Gbg & få reda på könet. men vi ska vänta, det känns ändå lite roligare att få veta när det är dags. Vissa säger att man ser på magen, men jag tycker min mage är helt skev så från det kan jag inte gå heller. Vi får väl se, tur det inte är långt kvar :).


Hej gott folk.

Första jag gjorde när vi kom utanför dörren i morse va att nästan ramla, herregud, is över en natt! Men vart är snön? :( Men så underbart väder det varit, suttit ute & fikat. Riktigt mysigt va det.
Fick ordnat mina naglar, blev jätte fina. Nästa gång jag ska dit är 21 Dec (min födelsedag) & göra om dom, då ska jag inte ha lila utan något annat på tipparna. Kanske svart & rött?, fint inför jul&nyår & Camilla som gör dom är grym. Simmade ju i dag, tänkte jag skulle göra det 1 timma om dagen. När jag gick upp ur bassängen efter 1 h smmande nonstop trodde jag inte mina ben skulle bära mig, haha blev så tung, d va sårt att röra benen & dom som såg mig måste fått sig ett gott skratt. Fick verkligen sätta det ena benet föra det andra.
På Fredag ska Linda följa med mig, & på Lördag ska jag dit med Kusin Vitamin, fast får se hur mycket simn ing det blir då, slutar nog mest i lek. & nu har dom börjat köra enbart kvinnor på Lördagar, vet inte om det är 1 gång i månaden eller varje helg, men men.


I dag va jag i stort sett ensam, det va 1 till tjej samt dom som tränar.
Fast det är nog ganska skönt, slipper man simma in i massa folk.


Alvin & gänget.

Syster yster & Joel har åkt hem, jag & Mikii ska kolla den sista filmen innan det är läggdags. I morgon ska jag till Badhuset för någon timma, 13,30 har jag tid för att ordna mina naglar & efteråt  ska jag sola. Kvällen blir hemma för att fixa & greja, ska göra våran kyckling i kokosmjölk oxå :).
 


Mina heeeta naglar :)


RSS 2.0