ليل




& så åkte hon igår till Afrika för att köra 6 länder på 5 veckor, & min seperationsångest kickar redan igång. Sen så att vi aldrig umgås fastän vi bor i samma stad spelar ingen roll. Jag är helt egotrippad & tycker hon ska vara hemma i Ua. Men jag hoppas ändå att hon får en underbar resa & upplevelser. För min del får jag la hoppas att 5 veckor går fort :)


Maine Godth.

Jag tror jag haft fullt upp sen igår då jag steg upp ur sängen. Fläng fram & tillbaka, folk, handla, fixa, dona, ut, städa, greja. Inte en lugn stund alls. Nu är jag helt slut. Hela lägenheten står i stort sett i vardagsrummet så det ska bli lättare att få ut allt i morgon. Det är några få små saker kvar men det är sånt jag inte kan ta förräns i morgon när det är dags. Eftersom jag har en bulle i ugnen blir det inte min grej att bära, så jag & lille Maxim får packa upp i stället & greja.
Mikii fick våran nyckel till den nya lägenheten förut så vi tog en kvällspromenad upp & kollade lite. Känns sådär, jag är så jävla vrång. Men jag vett att när jag sitter där i morgon kväll så kommer jag vara väldigt nöjd :)





Baby baby..*

Du är i vecka: 21
Du är i månad:
5
Antal dagar kvar till förlossningen: 134
Barnet:
Från huvud till stjärt är längden cirka 20 cm. Vikten runt 420 gr. Tarmarna har utvecklats så att näring kan tas upp från det fostervatten barnet sväljer. Fortfarande kommer merparten av all näring från mamman via moderkakan, men en del passerar nu tarmsystemet fram till tjocktarmen. Den första avföringenbörjar på så vis bildas i barnets tarm. Barnets lever och mjälte producerar blodceller och nu bidrar också benmärgen med tillverkningen. Barnet har både ögonbryn och ögonfransar. Huvudhåret börjar växa ut.

Hmm, månad 5, 4 to go. Känns väl sådär, tycker allt borde vara klart, färdigutvecklat mm i månad 5. Jag tycker detta är hur tråkigt som helst. Fast jag kommer ju få världens bästa pris för det så klart.
Något som inte är så tråkigt det är när bebisen är vaken & rör sig, det känns så underbart. Som en liten fisk i magen. Än är det lite svårt att känna utifrån om jag inte sitter på "rätt" sätt, men Mikii lägger huvudet på magen varje kväll & har faktiskt fått sig ett par sparkar i huvudet:).


Ser ni det?


God morgon :)

Solen skiner & det är Lördag, & utav någon jävla anledning känner jag mig sjukt bakis. Blir väl sympati med andra eller något, sen så har ju inte min förkylning släppt heller.
Mikii sover ännu så jag funderar på om jag inte ska ta mig en dusch & göra mig i ordning, & sen så äter vi frukost ute i dag istället. Känns lite mysigare så. Hoppas ni har en bra helg.

För ikväll :)


Slår fan aldrig fel.

Eftersom jag inte dricker,festar, går ut eller alls träffar folk under helger tyckte jag det skulle bli VÄLDIGT kul med fest i morgon, hos oss. Så att det händer någonting alls i mitt galna partyliv. Men det verkar inte som om att någon vill att jag ska ha en natt/uteliv. Mikii den jävulsungen har smittat mig, så att jag blir sjuk, IGEN, precis när jag i allt blir frisk. & denna gången känns det värre, men nej inte nog med det. Nu har jag väl fått flammation eller infektion i mitt öga som gör att jag fan inte ser något & det bara rinner & svider :(.
Skulle jag inte vart gravid nu, hade jag skitit i vilket. Sminkat allt förutom mitt onda öga, ( vi alla vet att jag är snygg oavsett), dragit på mig det tajtaste jag kommit i & kört hela natten. Men nu är ju inte fallet så, istället kan jag svulla i choklad & julmust & tycka att jag är lyckligt lottad som slipper allt strul med hela jävla Halloween ändå. BÖGHÖG på hela skiten. FY.

 



Icke??!


*

But they told me,
 a man should be faithful.
and walk when not able.
and fight till the end.
But I´m only human


Paus.

Fy fan va det här med flytt & packning är tråkigt, det enda roliga med det är ju att packa upp sen & komma i ordning. Men nu tror jag faktiskt att vi är klara med det mesta, är nog bara kläderna kvar.
Ikväll blir det bio med Moster & Malin, ska bli kul. Va på bio sist i vintras när jag bodde i Gbg, men den filmen vi valde att se va så kass att vi gick därifrån.

Nu är Linda lilla på väg ner oxå, hon ville fika innan hon börjar jobba :)




Hej kom & hjälp mig.

Känns som om att jag vaknade,knäppte med fingrarna & nu är det dags att sova igen. Fattar inte vart alla timmar tar vägen. Det hela började med att Andreas(ost) ringde mig 08 & undrade vad vi gjorde? Hmm sover kanske, blev ett sömnigt samtal men bestämde mig för att det va lika bra att gå upp. Åt en mysig frukost med mina lådor & säckar som sällskap, & bläddrade igenom lite bloggar. Gjorde mig vacker, tog buss upp till Mamma. Hade lite mer morgonstund med henne innan jag dök upp hos Lena som bjöd på the & massa gott tjat.
Ner till stan, möta Miki, Systeryster en stund, ut & fika, hem till Pia & efter lite mat blev det Bonde söker fru.

Tog en behövlig uppfriskande promenad hem, möttes av flera enorma klädberg som jag nu packat,vikt & sorterat ner. Har fått ordnat tvättid i morgon. Så det blir upp tidigt i morgon igen, & så får jag la bosätta mig i tvättstugan lite mer än halva dagen. Puh. Nej nu blir det kvällsmat & sen rulla i säng. Tur att jag inte är en ko med korta ben så jag kan ta mig upp i den. Även om man kan mista mig för en haha.

Fyyy :(

Jag har redan varit sjuk & trodde att det va på väg över, men skitungen`s Miki`s virus har hoppat över på mig.
Ok, nu är det inte värre än en förkylning & bombtät i näsan, men ändå. Jag hatar ju det :(
Ska i alla fall upp till Mamma & tjata av mig, även tycka lite synd om mig själv. Efter det ska jag förbi Lena Som är så snäll att hon hade mig i tankarna på lite saker. Ska försöka att inte smitta lilla henne heller, behöver ju inte pussa alla jag ser haha. Nej nu blir det frulle & sen på med smink.

Förresten, hela lägenheten är i stort sett nerpackad, bara en MASSA kläder & lite annat smått kvar :)

Skit oxå.

Hade tänkt att pausa & kura ner mig i soffan, men det enda dom visar är skräckfilm. & jag har ju inte riktigt nerver till det så det är bare & kör. KÖSS

Oh Halloween :)

Har ALRIG klätt ut mig eller ens firat det, men i år kör vi (fredag).
Du är så välkommen, MEN är du inte utklädd kommer du inte in ;)




Första gång för allt.

Ska göra Spagetti & Köttfärssås för första gången i mitt liv i dag, får väl se hur detta går. Fick Miki`s pappas recept & det lät gott så vi får väl hoppas på det bästa :)


I got löööve in my tummy :)

Va hos BM i dag, mätte magen & lyssnade på hjärtat. & även denna gång va allt bra.
Jag har precis gått över halva tiden, sjukt så fort det går, känns inte alls som det är långt kvar till Mars nu & tiden går riktigt fort.


Ajjemen, langa vaccin bara.

Jag sa ju för någon dag sen det där om vaccinet, att jag inte vill ta det därför att jag ger mig fan på att allt inte stämmer med det. Även om det kanske inte märks på två dagar kanske det gör det efter något år, eller närsom.
Hos min BM i dag hade hon lite svårt att förstå mig & menade på att jag borde verkligen fundera om & vaccinera mig. Sen när jag kom till Mamma berättade hon oxå att hon tror inte alls på det.

& det gör nog inte denna tjejen heller längre., i don`t give a fuck om hon är 1 på miljonen. Dom har fan inte koll på något, vet inte alls vad dom skickar in i människors kroppar. Vissa slår det ut på, andra inte. Men tänker inte riskera det.

 

 http://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU&feature=player_embedded#


Krogen krogen.

Fick besök av Miki`s far samt fru & bror, strax därpå kom Ken. Tur det för jag va så hungrig att det snurrade i mitt huvud. I dag blev det lunch på Krogen, så jävla gott. Jag har verkligen dragit på mig en riktig kött nojja.
I dag blir det inte heller mycket gjort, & skönt är det. Moni kommer hit sen på fika & så ska hon slinga mitt hår igen, snäll som hon är. Om det är någon som känner sig uttråkad & manad för att packa (mamma?), är den så välkommen ner.



Någon mer än jag?

Jag längtar så sjukt mycket till Jul att jag nästan kissar ner mig. Vet inte varför.
Jag vill julpynta, dricka ännu mera julmust, gå på stan när det är mörkt & tycka allt är fint, baka pepparkakor, you name it. & så vill jag ha Julafton, vara med min familj (fast det är jag ju jämt),äta den goda maten & bla bla bla.. Mikis mamma & syster åker till Chile om någon vecka & kommer inte hem förräns i Januari. Så vi ska fira Jul hos min familj & sen hos hans Pappa :), hoppas bara jävlar att det blir sjukt mycket snö i år :)


Sjukt med mys :)

Hände inget alls igår, vilket va ganska skönt faktiskt. Mikii blev sämre & sämre den stackarn.
Lagade kyckling  med pommes, sallad, & mixad feta. Blev sjukt gott & det doftar fortfarande mat här ännu.
Sen så hyrde han filmer som va helt ok, glassen han köpte gjorde mig gladare än filmerna i alla fall.


Brrr..*

Willys is the shit på mrogonen, aldrig någon där & man kan strosa runt med sin vagn i lugn & ro. Inte nojja eller stressa över att det ska stå 15 pers framför en i kön & så är det alltid någon som ska vela på det oxå.
Fick köpt massa grejer i alla fall.

Gjorde oss en stor frukost, som i sin tur gjorde oss ännu tröttare. Mikii har somnat på soffan, jag va nära på att göra det med men fick sätta mig upp. Kan ju aldrig somna inatt annars. & min Älskling är sjuk :(, så han får ta igen sig lite. Moni skulle kommit hit på fika, men vi ska nog ta det i morgon istället. Vi vill ju inte smitta henne & Milo.


God morgon it is.

Slog upp ögonen vid halv 10, & så trött jag va. Tror inte jag vaknat till på riktigt förräns nu.
Men nu ska jag ha på ytterkläderna & gå ner till Willys. Dags att handla mat :)


HEJ HEJ..(tänk er att det är Linda som säger det :)..)

Min dag har börjat så bra.

Tar det lite från början... För någon vecka sen på min tvättid, lyckades jag..(tro det eller ej)..bränna sönder precis ALLA mina kläder. Jag har fortfarande svårt att fatta det, för jag har aldrig gjort ETT ENDA FEL med tvätten sen jag lärde mig tvätta. I alla fall, allt brändes sönder. & då jag har lite för mycket hormoner i kroppen rasade hela min värld sammans & jag grät mig säkert till sömns oxå. Men det har fått funka ändå, nu är jag ju faktiskt gravid & tjock så myskläder funkar i alla lägen..(nästan).. & jag är ju hemma för det mesta. Men sen va ju det mesta nytt oxå.. :(

I alla fall, vaknade av att mobilen tokringde i morse, det va Pappa & Mamma :).
Mamma frågade snällt om jag inte skulle gå upp & göra mig i ordning. Varför undrade jag?, vi ska ju inte till Thn på många timmar?! Jo sa hon, jag & Pappa tänkte att vi skulle åka ut & handla lite kläder till dig & oss.
Jag blev så glad, så nu är jag hemkommen med en helt ny garderob & så lite nya smycken på det :).
Tack underbara Pappa & Mamma, oavsett vad det än gäller så finns det aldrig några som ni. I alla lägen, oavsett när,var & hur så står ni alltid där. 
 


det finaste jag har..


Oh, yes he did.


All by my self, & en fråga på det :)

Mikii kom hem, & gott hade han med sig. Har fått mat-nojja på annat nu. Köttbullemacka med rödbetssallad,mmm. Som han så fint serverade upp på ett fat till mig,med ett glas cola. Jag älskar honom, eller ja, lite mer vissa gånger än annars, haha ;).
Han har oxå gjort en annan sak nu, men eftersom han gått ut får jag ta en bild lite senare på det & lägga upp.,jag älskar det faktiskt men kan bero på att jag är väldigt egenkär. Vad vet jag.

Måste säga att jag är sjukt nöjd med min Fredags-kväll. Har suttit på en & samma plats sen 17 tiden som sagt & inte gjort ett skit. Zappat på tv`n, tjatat med folk, snookat runt på nätet, & bla bla bla. Men jag gillar`t, & d har varit så skönt att ha en sån kväll.Plus att jag är så seg att jag orkar verkligen inte vara social idag.

Min fråga då.. Jag har ju slingat håret 3 gånger hittills som sagt, men jag vill ju få en "finare" färg på det, så tänkte jag det där med silvershampoo. Men eftersom jag aldrig varit ljus vet jag inte riktigt allt om det heller. Jag vet att det går & använda i hela mitt hår & att den bruna färgen inte tar någon "missfärgning" på det. Men vilket shampoo är bra & fungerar? Hur ofta kan man & bör man använda det? Kan jag sova med det eller bara ha det en stund? Jag har kollat på nätet, men hittar fan inga bra svar.


1,2,3.

Blev inget med något idag. Sämsta med graviditeten är att jag har börjat bli så sinnes trött, kan somna sittandes mitt på dagen. Förut la jag mig & vaknade vid halv 5 & har grejat lite men mest suttit & slöat i soffan. Skulle ju påbörjat packningen & tvättat men har verkligen ingen ork alls. Så får tvätta i morogn vid 10 istället & så börjar vi packa på Söndag. Mikii fick seperartionsångest & är på väg hem, så väntar väl mest in honom nu :). Tänkte greja något gott i köket som kvällsmat om en stund oxå.


My haiiiir.

Jag är faktiskt nöjd med hur mitt hår ser ut, nu har jag fått det slingat 3 gånger & jag behöver fortfarande inte gå med mössa, som sist haha. I alla fall, igår va det Moni som ordnade till det. Hon gjorde massa små slingor i hela håret & det blev en riktig skillnad. Ska slinga igen i morgon kväll eller på Söndag kanske när det finns tid.
I alla fall, till sommaren hoppas jag att jag fått den "smuts-blonda" jag vill ha :).
3 bilder nu i alla fall, men dom är ganska dåliga för det är mörkt & håret ser gult ut vilket det inte alls är :)


& så va det helg.




Tänker inte säga att jag längtar tillbaka till sommaren för det gör jag inte, gillar mer det där som folk ser som skit väder. Men jag saknar nätterna vi hade i somras, när vi gick hem runt 2 & låg vakna & tjatade, eller jag tjatade haha, om allt & såg solen gå upp. Men det är ÄNDÅ mer mysigt att ligga vaken nu under höst & vinternätterna tycker jag & göra allt det där. Så jag röstar på höst & vinter.

I alla fall, efter lunch & annat så åkte killarna till Gbg. Så jag har Fredag ensam i dag, inte för att det gör något heller för den delen, jag är så jävla trött att jag nästan dreglar. Ibland är det bara gött & va.
Men jag ska inte va, jag ska plocka ihop lite tvätt som ska bli ren, packa lite smått eftersom vi flyttar nästa helg & sen är jag väldigt sugen på glass. Men får se om jag orkar gå ner till Willy`s sen, jag menar det är ju så långt.


Lite ljusare :)

Jag har såna velproblem att jag själv blir trött på mig. Tråkigt nog kan jag inte gör som andra & sluta umgås med mig utan jag får stå ut. Haha. I alla fall, va & åt lunch ute emd alla pojkarna & därefter tog jag mig en promenad på stan, hälsade på Linda & sen på vägen hem va jag förbi & köpte slingor. Jag vill så gärna ha mörkt hår för jag passar bra i det, men jag vill ha ljust hår ännu mer så nu får det bli ljust & jag tänker inte ge mig förrän jag har det. Så nu ska jag strax dra på mig skor & jacka & möta Moni på torget som är så snäll & ordnar slingorna på mig. Jag kör upp lite bilder ikväll.


Igår kväll åkte jag med Leila, Natti & Linda till Mona-Lisa. JÄVLIGT dåligt av Ua att inte ha ett enda jävla kvällscafee, SERIÖST. I alla fall, det va så kul. Jag har inte sett Leila på så många år, sen jag bodde på Hovhullt. Hon bor i Jordanien nu en många år tillbaka, & med sig hade hon massa bilder från det att vi va små, så många det är man glömt. Jag minns Leila, Natti, Ann haha. Men när man fick se alla bilder va det ju ca 10 till.
Hon visade bilder från sitt bröllop & så. Vilken skillnad det är på allas liv, på ett bra sätt. & hon är ju oxå gravid :).


Knorrsjukan?!

Ringde min BM i Tisdags & fick en tid för nästa besök, mitt i allt byter hon samtalsämne & går in på att jag låter sjuk. Det är väl inte svininfluensan?
Ehh, nej Fröken det är det INTE. Jag är förlyld & halvkass men inget mer än så.
& sen började hon mala om vaccinet mm. Nu börjar jag ändå undra lite. Hypokondiker som jag är, har varit förkyld, fått ont i halsen, & känner mig febrig men tror inte jag har feber. Eller har jag det?
Tant får väl för fan fatta att man inte kan säga så till mig, jag tror ju att jag har allt, dum som jag är.
Ja, ja. Märker väl om jag blir värre.

Någon som vet något om vaccinet eller? Jag är hittills ganska imot det hela & har väl kommit fram till att jag inte vill vaccinera mig för jag tycker all sån skit verkar vara mest hittepå. Sen så kommer det nya vaccin hela tiden som man ska trycka i sig men ingen vet dom riktiga biverkningarna. Jag har läst att vaccin inte är bra alls för barn, då det har en relation till autism. & nej det är inte därför jag inte vill ta det, utan jag tror mest att dom bara kör ut med saker men vilken verkan har det? & hur påverkar det mig & barnet? & kan biverkningar på det hela synas direkt eller kan det komma om några år?

Finns det någon som har lite mer vetskap?


knorr knorr..haha :)


Halloween.

Vi flyttar ju nästa helg som sagt, & eftersom 1a är på en Söndag så blir det väl oxå då. Hade varit skönt & fått gjort det på Fredagen så man har helgen på sig att komma i ordning men nu har vi kommit på en annan sak.
Vi funderar på att ha en Halloween fest som utflyttningsfest. Fast först tänker jag kolla med folk så dom verkligen vill, för alla är alltid på sen så blir det ändå inget av det hela. Men, blir det nu av så MÅSTE man vara utklädd annars får man inte komma in :). Någon som är sugen?


Skit med det hela.

Givetvis när jag tar mig mod att faktiskt lalla ner till Willys för att handla, drar jag så klart på mig allt förutom det jag kom dit för..GLASS. Jävla skit. & i frysen finns heller ingen.
Eftersom jag bär på ett dödligt virus vill ingen heller umgås med mig, fast jag undrar vart Syster Yster är som så käckt skulle hört av sig i morse,skitunge. Sitter väl & daltar med Boqe`s bebis om jag inte har fel.
Pappa & Mamma har åkt till Thn för att hälsa på Farfar & Farmor, dit fick jag inte heller följa med, kanske smittar. Annars är allt bara bra :)



Lätt förvirrad.

Mhm, jag fick ju klippt lugg. Vilket slutade med en liten fläta & ett spänne i stället för jag inte orkar greja håret. Undra om jag kan bli latare,ärligt.
I alla fall, nu har jag suttit & dratt igenom mina bilder igen & inser att jag inte alls ska ha slingor utan jag ska vara helt mörk, eller? Skit samma, lite senare tar jag mig ork ner för att köpa en ny färg & kletar in den i håret, & så ska jag sola oxå. Sjuk eller inte, jag får bli frisk på någon timme helt enkelt.

Yeeeeeeees

Hyresgubben ringde för en stund sedan, & berättade att flytten är ordnat så att vi får våran nya lägenhet den 1a Nov. Så underbart & jag vill flytta NU NU NU. Men det är ju inte alls långt kvar som tur är. Så nu är det dags att ordna lådor & så är det bara att sätta igång igen.


Släkten är värst.

Helgen som va spenderades med "Mammas sida", denna helgen som kommer ska spenderas med Pappas.
Ska möta upp nästan hela släkten i Thn för att Bowla & sen äta massa KÖTT.
Ska bli jävligt kul, sist jag bowlade va med Bishop när vi hade personal fest,& ju mer öl & shottar vi fick in desto grymmare blev jag. Så kan det ju inte riktigt funka denna gången, får bli lass av juice istället & hoppas på det bästa. Förlorar jag så är det skit samma, maten är nog det jag mest vill åt, & så sällskapet så klart ;).


Är inte så häftig i dag.

Mim & Petra va ju här med sina minsta på en snabb fika & tjatade lite, trevligt tycker jag :).

Kände i morse att jag inte är helt ok, men tänkte att det är säkert för jag är nyvaken & det går snart över. Icke, det blir bara värre. & jag tycker väldigt synd om mig själv som får sitta här ENSAM & ÖVERGIVEN. Mikii slängde upp lite pengar på bordet så jag kan köpa mig något om jag vill & gick sedan till gymmet. & eftersom jag inte bor hemma ska ju han ta hand om mig, skitunge. Tur för mig att allt är fint & städat hemma annars hade jag fått mig ännu ett bryt, men får väl ner & köpa massa glass, dra filten runt mig & göra det bästa av det helt enkelt :)


Sakta men säkert.

Mikii brukar inte behöva göra något alls hemma, utan jag är ganska nöjd med att när jag handlar bär han alla kassar. Men nu får han oxå lära sig. Är halvsjuk & känner att det håller på & bli värre. Nåväl, efter han gått upp & fått bäddat sängen gjorde vi oss lite frukost.
Nu kommer själva grejen...

Det va lite disk ( 2 tallrikar,4 skedar & 1 kastrull) kvar sen igår. Så när Mikii ätit upp gick han till zinken, diskade SIN tallrik & såg sen ganska nöjd ut med sig själv. Ehh, skulle inte tro det.
Men vad fan gör du?, så gör man väl inte, man tar all disk.
Han försökte slingra sig ur det med ett leende & pluttinutta lite, men nej, inte denna gången. Han fick snällt ställa sig & ta resten oxå.
För ett tag sen förklarade jag även för honom att efter man sprutat & sölat vatten överallt tar man trasan & torkar upp det fint. Vilket han faktiskt gjorde i dag, UTAN att jag behövde säga till :)
Så, framsteg gott folk kallar jag detta :)


God natt.

Ska försöka lära mig att somna så tidigt jag kan. Börjar bli jobbigt att inte kunna somna förrän 02 på nätterna.
Så nu blir det duschen sen sängen.

 


Ni kommer inte undan.

Eftersom jag vett att alla älskar mig samt små dyrkar mina bilder så förstår jag att ni tagit vid er då jag varit ganska dålig på att ens ta ett enda kort det sista. Så jag har satt ihop lite, inte bara EN bild på mig utan MASSA. Mowahaha se & njut fuckers, för het är jag.


 


Får finbesök.

I morgon kommer Lyxfruarna hit. Petra & Mimmie :). & dom är här vid 10-11 så gud bevare om jag sitter uppe med toaletten inatt. Ja ja, vilket som så ska det bli kul att dom kommer på fika hos mig. Fast dom bara bor i Ljungskile känns det som Sthlm.


I all sin glans.

Då va maten i ugnen. Orkade inte avancera i dag, har så jävla svårt för att laga något på 30 min, 1 timma. Men så fick det bli i dag. Vi kör på Ugnsbakad falukorv, potatismos, sallad & vitlöksbröd :). Jag har nog vitlök i det mesta. Falukorven brukar jag skära sådär i skivor, dra på med kryddor & så hackar jag ner vitlök,lök & morot :), & så på med ketchutp senap & ost så klart. Potatismoset gör jag med mjölk, vitpeppar,salt & så lite smör. Gött blir det.


Måndag måste vara den tråkigaste dagen på heeeela veckan.

Mhm, min hyresvärd ringde mig i all hets i morse. Förklarade att det va visning på lägenheten & bla bla bla. Lyssnar inte ens längre då det ändå inte blir något gjort. Men fixade i ordning & flydde bort till Moni på bullar,julmust & the fika. Kändes bättre så. Hennes lille har blivit stor, eller ja. Större :).
Mitt i mitt tjat där ringde faktiskt min hyresvärd (kors i taket), han förklarade att han fått iväg lägenheten & att om killen som bor i våran kommande går med på allt får vi flytta in den 1a Nov. YEEEEEEEEES, men med min tur lär ju inte killen kunna det längre. Då kan jag ju tacka våran hyresvärd som har tummen mitt i...
I alla fall, har haft en mycket trevlig dag, har suttit bänkad i soffan sen någon timma tillbaka men börjar inse nu att det är dags att laga lite mat :) Kanske ska ta en sväng om Willy`s oxå för att se vad som finns..mmhm.

Me & I


Middag med familjen.

I lördags då åkte jag upp till Vindfället redan runt 13 för att hjälpa Mamma med maten & lite annat. Runt 16 kom resten av sällskapet, Morfar, Mormor, Marcus, Hanna, Mikii, Linda & Joel. Givetvis va Pappa där oxå.
Sen så vet jag inte riktigt vad som hände. Massa tjat, spelade kort, åt förrätt, middag, återigen kortspel & ännu mer tjat. Helt plötsligt va kl 01, dagen & kvällen gick så sjukt fort. Men tiden går fort när man har roligt har jag hört. Underbara Mamma bjöd i alla fall på olika krovar som förrätt, hummus, sitt bakade bröd, grek.olivolja med salt. & varmrätten bestog av kyckling & bacongryta, potatisgratäng, tzatziki, bröd & sallad.
Så gott, & funderar starkt på att flytta hem igen så att Mamma får göda mig varje dag :).


Blocket.se

Mikael säljes.. 21 års åldern, snarkar,pratar & morrar i sömnen, lite lätt adhd,livlig av sig. Är duktig på att bära om du handlar, gillar inte att diska.


Hmmm...

Har haft världens bästa kväll, lite som fattades men skriver inget om det här. Nu är jag trött & det är dags för den underbara sängen. Hörs mer i morgon. Måste bara säga att jag tror inte jag kan beskriva i ord hur mycket jag älskar min famlj. Ordet älskar räcker inte till, alls. GOD NATT gott folk :)


Kusin Vitamin.

Malin kom igår vid 19 tiden, vi handlade massa godis & gjorde hemmapizza :), kollade på Idol för första gången i mitt liv, va väl sådär men helt ok. Blev inte alls som vi tänkt men vi fick kollat 1 HP-film i alla fall, sen runt 02 somnade den lilla.

Trode jag skulle bli galen igår, vi har bott här i 3 månader & aldrig haft problem med fyllefolk alls. Förränsr giviet igåvis, 5 pers fick jag i stort sett putta ut. Dom fattade inte alls varför dom inte fick pissa eller sätta på varandra på min bakgård. Idioter hela bunten, en kille skulle givetvis va häftigare än någon annan så när jag tog kofoten & gick efter han sprang han haha. Dags att börja låsa grinden igen kanske.

Harry Potter is the shit.

Eller inte, jag vet inte & minns faktiskt inte heller. Just därför kommer min lilla Kusin Vitamin hit i morgon så ska vi ha filmkväll med alla HP filmer :), om nu Frögen behagar att vara vaken vilket hon inte lyckades så bra med sist gång.
Hon är här vid 19 tiden, så tror vi ska köra på lite hemmagjord pizza & mys under kvällen :).


Blir så jävla trött.

Min Hyresvärd har tydligen helt annat för sig än att bry sig om något. Tanken är att vi ska flytta den 1a Nov men det hade varit en fördel & veta om någon fått våran lägenhet & om allt är klart för oss så vi kan flytta in i den nya. Har mailat honom 3-4 gånger, men hans knappar på tagentbordet verkar inte vilja fungera för honom. Men då kan man ju faktiskt plocka upp mob. Får jag inget svar i morgon innan 16 blir jag galen & ringer ner honom istället. FY SKÄMS

Hjälp mig :(

 

Ska jag klippa lugg eller inte?, har sån beslutsångest :(


Bebis.

Beräknat förlossningsdatum: 2010-03-14
Barnet blev till omkring: 2009-06-21
Du är i vecka: 19
Du är i månad:
4
Antal dagar kvar till förlossningen: 150

Barnet:
Längden är ungefär 18 cm från huvud till stjärt. Vikten cirka 260 gram. Livet i livmodern är stillsamt men inte ljudlöst. Mellan vecka 18-20 utvecklas barnets hörsel. Det blir medveten om ljuden i dess omgivning. Det hör blod som strömmar genom kärl och navelsträngen, sin mammas hjärtslag och tarmbubbel. Mammans röst når också in i barnets tidiga medvetande. Det kan uppfatta vissa höga ljud som tränger igenom livmoderväggen. Tandanlagen är tydliga och från vecka 19 syns det att barnets fingrar har fått naglar.

Än så länge händer det verkligen inte mycket. Ingen mage alls & jag tycker själv jag ser smalare ut & känner mig lättare. Eller så har jag bara vant mig vid att vara tjockis haha. MEN, därimot känner jag Bebisen flera gånger under dagen :). Nu får fan resten av veckorna går fort, tycker jag har varit gravid ett jävla tag nu.


Hemma.

 Somnade så gott i soffan igår med Mikii, men tror inte jag sovit så bra under natten. Andreas(ost) väckte mig runt 20 ö 9 & va sällskapssjuk. M ville däremot inte vakna, trött som han är slog han upp ögonen runt 12. Men då orkade inte jag mer, åt frukost men somnade om sen igen.
Nu är vi hemma, han tattuerar Jejja, sina småbröders mamma & jag slöar framför tv`n. Är jätte trött men det får man väl vara ibland.
Men blir inget händelserikt alls i dag, tänker sitta här & bara va :).

Äntligen.

Den är här & jag har längtat som fan efter den. Har haft nojja i flera dagar & bara väntat. Igår när Moni kom förbi på kvällen hade hon med sig det. Jag ville väl mest kissa ner mig av glädje :)
Underbart.


Hospital.

Vi gick bort till Andreas(ost) igår för att ha filmkväll & för att dom skulle kunna greja lite med sin musik. Vi fick åka till Näl istället. Jag har haft ont i magen hela gårdagen, kändes som hugg. iaf, dit fick vi åka & som tur va handlade det inte om något mer än urinvägsinfektion. Ouffht & tack.
Stackars Mikii blev rädd, men allt med Bebis va bra i alla fall & dom gjorde ännu ett ultraljud & där såg han direkt bebben`s hjärtljud & kunde lugna sig. Men nu blir det att knapra pencillin i 12 dagar :).


Jag lever :)

Men får uppdatera sen, nu kommer Moni & hennes lilla björn (Milo) på kvällsfika :) Köss


bild från Moni`s blogg.

www.moniramoses.blogg.se


Mikii, jag tror jag är sjuk...?

Den meningen har han nog fått höra 7 gånger idag, & varje gång frågar han..- Varför då? & jag drar upp ett nytt symptom som jag känt inom de närmaste 10 minutrarna.
Nu känner jag ett nytt, eller ett par nya. Men Älskling sover på min axel så vill inte börja rycka i honom. Så jag skriver upp mina nya symptom här i stället.

Ont i ögonen när jag tittar åt sidorna - kan vara feber.
Torr i min & hals - har jag saltat maten för mycket kanske?
Lite konstigt tryck i huvud samt öron - trött?, eller huvudvärk?
Halsen är lite ont i - halsfluss?, kan oxå vara att jag gått utan sjalen i kylan.
Näsan börjar bli tät & kliar - bihåleinflammation, förkylning eller,,kanske tröttheten.?

Lite av dagens, känner även värk i munnen nu, har jag tandvärk? Undra om jag brås på min Farfar, han är lite hypokondiker den. Sen så har han ju inte druckigt vatten heller sen han kom till Sverige (65 år sedan???). Då vattnet va giftigt & han höll på att dö ;). För Mjölk mina vänner är det man behöver, inget annat.



Går så fort.

Minns att jag pratade med Moni ett tag efter jag fått reda på att jag är gravid & jag tyckte att det va lite tråkigt då allt kändes som en evighet, men hon lovade mig att tiden kommer gå så fort.
Sjukt nog har den verkligen gjort det, nästa v går jag in i v 20 redan( nästa söndag). Sinnes.
Jag vet ju att vi ska bli föräldrar & allt det där, men ibland slår det mig- Jag är ju gravid, va fan? Jag blir mamma i Mars & jag får mig en kalldusch. Det är nog ganska vanligt, i alla fall eftersom jag väntar första barnet.

En sak jag vägrar i alla fall är att bli en av dom där, ni vet dom där Klan-Mammorna som kommer i grupp med sina käcka små vagnar. Fy & Usch.

Ärligt?

Jag fyller 24 (?) i år. Usch. Skit samma, det är inte min åldersnojja vi pratar om nu utan att jag är 23-än så länge- & fortfarande mörkrädd. Oftast inte utomhus utan i lägenheter, är jag ensam finns det inte en enda lampa som är släckt. Jag tror inte att det är någon i lägenheten, men har nojjat upp mig på det hela, haha.
Jag vill så gärna ut i köket,plocka på mig lite choklad & ta en cigg till det, men jag blir så nervös att jag sitter här & fnittrar & diskuterar- ska jag?, ska jag inte?! Fjollerier. Nej, nu går jag upp & tänder lampan helt enkelt ;).


Söndagsmys :)

Vaknade väl runt 20 över 9, inte fel att vakna tidigt på helgerna så man har kvar dagen, slappade lite med Mikii & sen gick jag bort till Moni för lite fika. & vilken liten goding hon har där hemma, fast han bara sover sig igenom mina besök ;).
När vi sen bestämde oss för att ta en promenad hade vi turen att få regnet med oss, det bara öste ner, men släppte som tur va efter en stund så jag kunde kasta lite pinnar med vovven. Vilket gick sådär, mina kast sträcker sig till max 3 meter, men hon sprang så glatt ändå.
Resten av kvällen har bara varit lugn, vi åt lite leftovers från gårdagens middag. Jävla gott, & skönt att slippa ställa sig framför spisen idag faktiskt. Haft en riktigt bra Söndag med härligt sällskap :)

Tro det eller ej men vi ligger redan i sängen, eller ja Mikii sover rolig som han är. Jag själv sitter & porr-chattar med Moni, eller inte.
Nej nu blir det natta tror jag, annars lär vi väl höras om ett tag igen.

Seperationsångest. :(

Nope. Mikii har inte dumpat mig för er som trodde det, haha. Mina föräldrar är i Tyskland, det är så det ligger till.
Dom åkte tidigt i morse men är tillbaka runt 01 inatt igen. Men det spelar ingen roll, jag tycker inte om när dom är borta. Jag vill att dom ska vara hemma, alltid. Behöver inte alls åka iväg & hålla på.
Så nu saknar jag dom löjligt mycket. Men som tröst har dom köpt med sig godis till mig, jag är ju nykterist ett par månader framöver.

Haha, Mamma ringde precis & så bad jag om att få prata lite med Pappa oxå.
Min Pappas svaghet är mobiltelefoner, han har så stora händer att när han håller i den & talar så försvinner täckningen & när han ska sms`a blir det oftast..-jdfushergk sdrfgu lk. Därför att hans fingrar är liiite förstora för att komma åt en knapp i taget. Nu när han tog luren fattade han inte varför jag hördes så dåligt, & undrade vad jag sysslade med. Det tog en stund men till slut löste han problemet, han höll ju mob upp & ner. Haha. Varför blev jag inte förvånad.

Nu längtar jag tills dom kommer in i Ua & jag får träffa dom.


Middagen.

En halvt svältande Lena kom lite för tidigt i går, så vi började med maten direkt.
Det blev Grekiska köttbullar, med sallad, fetaost mixad med chilli & vitlöksbröd. Mumma.
& efter CHOCKLAD samt massa tjat.

Jag tänker inte skriva personliga saker här, för folk ska inte veta allt. Det ni därimot kan få veta, jag är så grymt imponerad utav Lena. På alla sätt, men mest över hur hon är som person.
Jag läser om hennes liv dagligen, pratar ofta & ses då & då. & jag blir så glad över att se hur en únderbar, pålitlig & glad männsika lyckats så i livet som hon gjort, samtidigt som hon har 2 av världens vackraste barn.
Allting är inte lätt här i livet, det är det inte för någon avsett vad det än handlar om. Men Lena är en riktigt grym Kvinna på sina 2 egna ben.

Tack Lena för att du spenderade din Fredagskväll med mig, ser fram mot många mer.




Flashback.

Uppdaterar lite om gårdagen då.

Eftersom jag är som jag är & fick för mig att jag är skengravid va jag lika nervös som en tjackad kissemiss inför Ultraljudet. Kom upp till våran tid halv 10, trodde vi. Det visade sig så klart att våran tid va 10,30. Men vi hade ju inget bättre för oss ändå så vi kunde ju lika gärna sitta där & stirra o 30 min till.
Väl inne sen fick jag lägga mig på sängen med Mikii intill mig & hans mamma. Hon drog på lite klet på magen & satte sen grejjimojjen på min mage. Shit, nu är det kört tänkte jag, det enda vi får se är en stor gasbubbla.
Men icke, fram på skärmen visade sig en liten bebis.
Mikii blev helt tyst,för  första gången tror jag, själv ville jag bara lipa. Jag skiter i om någon bestigit ett berg eller något annat. Detta va det bästa jag fått se & göra i hela mitt liv, förutom när det gällde att göra bebben då,haha. ( skoja bara mamma, i don`t do sex).
Det som gjorde alltsamman ännu bättre för mig va att få se Mikii växa så, han vet ju om att han ska bli Pappa men det är inte samma sak. Det är jag som bär barnet, jag som känner av det. Jag har börjat känna av mini i magen, men utanpå känns det inget ännu. Så att han fick se vad som finns där inne tror jag gjorde så mycket.
Herregud va jag älskar honom.
Ultraljuds-tanten blev jätte glad, även så Mikii över att ungen va helt vild inne i min mage, upp,ner,veva, sparka.
Jag älskade det, jag vill se det varje dag :)

Men nu har jag lugnat mig & vet att det är en bebbe i min mage, istället har jag panik inför förlossningen. Men jag får väl tacka för att lustgasen finns, vilket Mikii säkert oxå kommer göra då dagen är inne.


Fredagsmys.

Till att börja med, jag kommer inte skriva anledningen till varför jag är arg. Varför?, jo därför att det finns alltid dom som inte har så mycket till liv. Alltså lågt folk, folk långt under mig. Så vi avslutar allt som har med det att göra här.

Jag är trött så trött nu, men min Fredag har varit helt underbar. Föst att få en syn av vårat barn & sen att Lena kom på middag & spenderade några timmar med mig gjorde så mycket. Dagen har varit mer än perfekt :).
Men mer berättar jag om det i morgon för nu går jag snart i däck.
& förresten, i morgon har jag 2 visningar på lägenheten, hoppas hoppas hoppas.

Sov gott föckers. Köss

....

Vet att man inte ska skriva när arg eller ledsen. Ledsen är det sista jag är. Jag är så arg att jag skulle kunna gå väldigt långt just nu! & framför mig ser jag bara svart.

Inget med bebisen att göra eller något sådant.......

Bästa upplevelsen hittills i våra liv :)


här är våran lilla mini me :)


Som alla vet.

Tror inte det är någon som missat att vi har Ultraljud i morgon, är så sjukt nervös, en del vet varför men ska bli helt underbart & få se mini som finns i magen. Jag kommer bomba med bilder i morgon DIREKT när jag kommer hem.

Väntar på Mikii & Andreas(ost) nu. Ska hoppa in i duschen när dom kommer & sen somna framför en film. Jag vill somna nu på direkten så natten går fort, samtidigt som jag är alledes för uppspelt.
Plus att jag har en för jävla bra Fredag framför mig.
Nej nu får jag sluta tjata. Sov gott alla, hörs i morgon. PUSS

Middag.

I morgon kommer Lena-Bena haha på middag. Vad vi ska bjuda på kan jag ju inte skriva här nu, utan får berätta om mat & kväll efteråt så klart. Men, folk får hålla sig borta för jag tänker inte ha fullt hus här. Ni andra får komma på Lördag i stället. Längtar så mycket tills i morgon, ska bli riktigt kul med denna Fredags kvällen.


Allt i ett

Blev en lugn kväll, kan behöva det för i morgon. Har fullt upp från det att jag går upp 08 i morgon.
Schemat ser ut så här-

Gå upp kl 08. Göra oss i ordning, äta frukost & sen promenera upp för Ultraljudet till Ua sjukhus. Därefter ner till Linda fort, sen upp till Tingsrätten för Bamse & Lindgren`s rättegång. Medverka vid den till ca 12. Ner & handla, hem & fixa i ordning det sista. Göra mig i ordning fort, sätta igång med maten. Mamma kommer på en snabb fika, därefter kommer Moster & Malin & fikar fort. Vid 17 kommer Lena på middag :). Fullt ös medvetslös.

Tacos.

Ken kom på kaffe, strax därefter kom Emma som höll mig sällskap. Även så Maxim som vi proppade full i godis & kollade på film med. Blev stor middag även så idag, Ken,Mikii,Toni & Emma, Tacos givetvis, tror aldrig man kan tröttna på det där. Vi köpte nog lite för mycket av det hela för det är mängder kvar :).
Alla har åkt iväg & M är på gymmet med Robin. Jag inväntar Andreas(ost) så ska vi gå & sola men han är inte snabb den så får se om det blir något av det, sen blir det hemma kväll. Har den nya Falck filmen här som Ken va & hyrde förut. Så får se om folk droppar in annars får vi ta det på Lördag.

Sitter & slö kollar på 4an, Mammas pojke?! Folk är ju sjuka i huvudet, tjejerna är ju för fan redan kära innan dom ens går på planet. Precis som i alla andra såna program, sjukt.


beeffarna haha


Helulu Föckers.

Japp, blev inget Gbg för mig, oss, inte. Jag höll oss vakna till 05 & Mikii va så snäll & höll mig sällskap. Underbar man jag har. Han finns alltid där oavsett.
Så nu får jag hitta på andra planer helt enkelt, tvätta känns lockande, handla & sola. Så kanske det jag ska sysselsätta mig med i dag. Ska greja & fixa hemma oxå, i morgon får vi middagsbesök vid 17.
Det blev en liten xtra sovmorgon för oss i alla fall, M sover fortfarande & vägrar svara på tilltal. Han morrar mest.
Men, nu ska jag ta & greja i ordning & sedan sätta igång med dagen.

M hatar mig på mornarna & nu lär han väl göra det ännu mer. :)


God natt.

Nu blir det kvällsmat, dusch & sen rätt i säng. Så får vi hoppas att det blir bra i morgon. Sov så gott alla.


Götlabooooorg

I morgon runt 07,30 blir vi upphämtade & åker vidare till Götet. 2 vänner har rättegång som vi ska på.
Tråkigt att åka dit just för det, men samtidigt...va fan har ju inte varit där sen i maj tror jag så lite kul blir det ändå haha. Får se i fall Catta håller sig inom 3 öl regeln ikväll så kanske hon orkar ta sig ner en sväng till stan, annars får vi ta det en annan gång :). Bara jag får en bra natt ( ta i trä), har fått bli kompis med toaletten igen under sovtimmarna :(.



Göteborg när det är som bäst :)


Folkstopp.

Jag hatar oftast att vara ensam, jag har svårt för det & gillar det inte alls.
Tycker om när det är liv hemma, folk hälsar på & när det är ständig rörelse, men i dag orkade jag bara inte. Så satte stopp på precis alla i dag. Jag får nog börja fatta att jag behöver ta det lite lugnare helt enkelt. Även om jag inte är ute på vift hela tiden gjorde det mig ganska gott att mitt enda sällskap varit tv`n under att par timmar.
Folk får inte förstå mig fel, för jag tycker om när alla är här. Men vissa dagar funkar det inte bara.
Sen så hittade jag min gamla kära vän Laila, hon va extas över att Bonde söker Fru hade premiär i dag så hon & hennes lilla kaluffs (vovven) kom bort till mig & mös i soffan en stund. Med Lall behöver jag inte engagera mig heller, utan bara vara. Behöver inte ens prata, utan man har varandras sällskap ändå.
Nu är jag ensam igen, Mikii är hos Andreas(ost) & bör väl komma hem om en timma eller två :)


Lite om lägenheten.

Det är alltså en 3a som vi bor i. Det enda är att köket är uppbyggt längs väggarna vilket gör att man inte kan ha ett köksbord, vilket gör att vi använder ett av de 3 rummen som matsal. Men finns inget dåligt i det. Lägenheten är riktigt fin, & man kan göra väldigt mycket med den, i tex inredning mm. Det är gamla hus, vilket gör att det är lite mer lyhört. Man hör inte grannarna prata utan mer när dom går i "sin" trapp. Denna lägenheten har vi en egen ingång till. Det finns 2 gamla väldigt fina kakelugnar i lägenheten, dom går tråkigt nog inte att använda, vilket jag skiter i då dom gör rummen, enligt mig. Alla rum är väldigt stora, rymliga & luftiga. Sen så bestämmer man givetvis själv vilket rum man vill ha som vad. Badrummet är kaklat, väldigt nytt & fräscht, även det lite annorlunda byggt. Man får även plats med tvättmaskin om man vill ha det. 2 garderober i sovrummet samt en mitt i mot toaletten. Gamla fina trägolv i hela lägenheten som knarrar litevilket jag gillar då det är charmen i gamla hus, förutom i köket där dom lagt in en "matta" som ser ut som stora stenar, hallen är i klickgolv.

Nu blev det en halv roman, den är svår att beskriva men värd att ses, slänger upp lite bilder när min kamera vill sluta leka död. 
Alltså...

3a
78 kvadrat
5800 kr
egen ingång
ligger intill pushing the pin (tatto)
:)

Så liten.

Linda hämtade upp mig runt halv 11 i dag, sen Boqe med sin lilla son. Vi åkte hem till Syster som bjöd på frukost & tjatade i någon timma. Herregud så fin hennes son är, jag har för mig att dom flesta bebisar är fula så små. & ja, jag tycker barn är fula i tidig tidig ålder, herregud ett ihoptryckt ansikte & ett stort skevt huvve. Kom igen nu, tycker jag säkert om det lilla jag har i min egna mage oxå sen. Haha nu tror väl folk jag är sjuk i huvudet.
Fast nu är Boqes lille iof 3 månader gammal, barn brukar ju faktiskt vara vackra redan efter någon vecka, knappt det. Jag som har en dålig tidsuppfattning bara, jag tänker nog mer precis i stunden. Skit samma, Linda satte den lille i min famn & jag höll, med skräck i hela kroppen. Jag tror inte att jag hållt i en liten sen Mim`s Leah va mini. & det är ju för fan i stort sett 8 år sedan. Fumla runt lite men fick ett järngrepp till slut, någorlunda i alla fall.
Fick lite smått panik där oxå, om ca 4 ½ månad, lite mer har jag själv en liten mini me. Men efter i dag längtar jag ju ännu mer.




Lägenheterna.

Förlåt ( Moni :P), har totalt glömt bort att berätta ju. Vi va ju i Måndags & kollade 2 lägenheter i samma hus, dom låg i stort sett dörr i dörr. Den 1a, har en äldre herre bott i sen ett par år tillbaka, men som nu bor på boende. Bara det att alla hans saker är kvar. Direkt när vi kom in kändes det helt fel, doft, yta, gamla mynt som låg intrampade i golvmattan mm. Allt kändes bara dåligt, sen sa han ju att dom ska fixa lägenheten men sånt tar oxå en jävla tid & det orkar vi inte med. 2a lägenheten va så mycket bättre, större oxå för den delen, mer luft & yta & ser fräsch ut. Har för mig att det va gröna tapeter i köket med bård(?) & något mer, vet inte om jag gillar det direkt men grejar man till det & vi får in våra saker så kommer jag säkert att tycka om det. Annars får vi slänga upp nya tapeter, med vi menar jag givetvis Pappa :).

I dag fick jag mail från Hyresvärden, han har ändrat sig & oavsett så är det 3 månaders uppsägning. Lite sur blir jag, men skit samma. I vilket fall, killen som bor där nu kan vara ute redan 1a Nov. Även så vi, men då behöver vi någon som tar över våran lägenhet lika fort. Många som sagt att dom vill ha den, men jag tänker inte tipsa min hyresvärd om någon som i slutändan inte kan betala hyran. Inget illa menat, men sätter mig inte i skiten för någon annan. Men vet ni någon seriös som letar kan ni väl säga till. :)
Jag vill flytta NU.

Trött.

Tror inte jag riktigt fattat att jag är gravid ännu, för jag har svårt att ta till mig att jag inte kan hålla igång hela dagarna. Det har varit lite små stress idag men inget jag dör av, men nu efter är jag helt slut. Vill bara ta en varm dusch & lägga mig för natten. Har lite onödiga tankar oxå, men dom släpper nog snart. Men jag börjar bli mer & mer trött.
Annars så längtar jag snart ihjäl mig & vill att det ska bli Fredag helst NU. Jag vill se det lilla jag har i magen, Fredag som sagt halv 10. Ska ha massa foton :)


Drömmar.

En del drömmer ju om vad som kommer att hända,har hänt, kan ske mm. En del tror på det, andra inte. Jag tror fullt ut på det hela, ännu mer efter saker som hänt.

Lena drömde att jag skulle ha barn, strax efter det blev jag gravid. Joselyn skrev till mig häromdagen saker till mig som hon inte alls kan veta angående min graviditet. Inget farligt mest mer att jag måste börja ta lite vila i mina dagar. Tro vad man vill, men jag tror att vissa männsikor har det. & ännu mer tacksam är jag att jag har en del av dom runt mig. Själv drömmer man bara om underbara kötträtter, lakrits & badhuset, haha.

 


Marathon.

Mikii & Andreas skulle gå ner för att hyra en film som sagt, eller 3. Efter ca 20-30 min dundrar dom in med så mycket som- 8 filmer, 3 cola, 1 påse chips, 1 påse ostbågar, 1 påse full i lösgodis, 2 olika sorters Ben & Jerry`s samt ett flak energidricka. Så går det när man låter dom sköta grejerna. :)

Börjar med att...

återigen tacka Underbara Lena som gjorde bloggen åt mig, äntligen har jag en fin blogg :).

Tack för att du tog dig tid underbara du. Nu väntar dig en middag på Fredag som aldrig förr. KÖSS



www.lenalarssons.blogg.se


Såå hjärtat!!

Här har du din nya design!! Nu är det bara till att börja blogga gärnet för nu vill jag ha massa kul att läsa =)

PUSSSS Lena.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0