Oh hellululu.

Missat lite kanske?

Våran dag började strax efter 09 när jag & Mikii gick ner till stan för att göra lite ärenden, vilket slutade på Mc där det blev frukost. Äntligen fick jag min Ceasarsallad, kanske inte världens sallad, men så jävla gott va det.
Vi fick handlat lite, & gjorde Toni,Emma & Ken sällskap när dom åt lunch. Runt 13 hämtade Syster Yster upp mig & vi åkte till Torp, handlade lite kläder & åt korv :), vi kom även på att Marcus & Hanna säkert saknade oss så det blev en tur till Ljungskile för att fika lite & titta & klämma på Elise. När vi ändå befann oss i Ljungskile tog vi därefter ännu en tur ut till Petra med familj för att få ännu mer fika & tjat.
Vid 19 kom vi hem, Mikii gick till grannen & jag började med städ, julpynt samt mat, då ringde Linda & 10 min senare ramlade hon, Joel & Mikii in, 30 min senare va det mat. Kött, klyft, sallad & creme fraige :).
Nu någon timma senare kollar vi på 2a filmen av 3dje, har ätit glass & melon & bara slöar i soffan.
Älskar såna här dagar♥





Banana

Blev en kort promenad ner till stan & strosade runt med Mikii, väldigt mycket folk för att vara Söndag. Affärer va öppna, folk som dansade runt granen, loppisar, musik & allt möjligt. Mys♥

M är iväg & jag åkte upp till Mamma & Pappa, ska kolla lite repriser & sen få med mig mitt julpynt hem, så nu har jag en del att göra ikväll. Vi hörs mer senare. Hoppas ni haft en bra helg.


Soooommar.

Hittade en bild på mig & Leandro från i somras.
Lägger en krabba på stackarn :)

haha, någon annan som lägger märke till att vi verkar väldigt korta
jämfört med kvinnan bakom oss?


Skönaste


Badhuset :).

Tog en promenad ner med Maxim & Ken till stan, hälsade på Linda & sen gick jag & Maxim till Badhhuset, ungen är ju helt vild. Tror han va mer under vattnet än vad han va uppe.
Efter mötte vi upp Mikii & gick till Mcdonalds för att få lite mat i kroppen, & så förvandlades Maxim till Spindelmannen :). Åkte upp till Mamma för att hämta lite saker, sen fick jag sällskap av Pappa ( han körde mig) till stan, där fick jag handlat färg, tagit mig en promenad & så har jag solat oxå. Meddo hade något special pris, om det va halva kanske?! Brun är jag i alla fall, eller på väg att bli om inte annat.
Oufthh va skönt det va att komma hem till soffan:).



En till null. :P

Mötte upp min andra hälft i stan & hamnade på Pingvin, där mötte vi Sjöblom & Matilda :). Man möter ju fan aldrig folk längre i den här stan när man går ut, så när man väl ser någon blir man glad.
Fick handlat mat som vi åkte hem till Andreas & åt. Kebab till kvällsmat blev det :)



Åhh ♥

Visst är min sötnötiga brosdotter fin?. Hon är helt underbar, tur att dom inte bor i Ua för då hade jag nog plågat stackars Hanna varje dag,haha. Jag & Linda är VÄLDIGT nöjda & stolta över deras lilla verk♥.
Nu ska jag göra mig i ordning & möta Mikii i stan :).


Mini :)

Nanc tyckte jag va kass på bilder så får lägga upp en på magen, för hennes skull :)


Marcus, Hanna, Lina & Elise ♥




Friiiday.

Nyss hemkommen, har varit hos Mamma hela dagen, hjälpte henne med tvätten. Min stackars Mamma som har så ont i armarna :(. Ätit hemmagjord pizza & myst, sen så åkte vi till Marcus & Hanna igen & träffade hela familjen. & nu äntligen är jag hemma, ska dra på mig myskläder & städa upp lite. Kommer med bilder & mer tjöt om en stund :)


Grattis :).

Måste bara.
Satt & mölade clementin när jag gluttar runt på fb & helt plötsligt får syn på en ULT-bild.Sätter en klyfta i halsen & börjar hosta. Nej, men det kan inte stämma tänkte jag & fick kolla personens namn 3 gånger innan jag faktiskt trodde på det. Haha, slängde mig på mob direkt & blev så glad. Ann ska bli Mamma :), är så glad för eran skull. Grattis,grattis GRATTIS♥, all lycka till er.



Haha, hoppas fortfarande du är inne på att döpa din son till Sten ;).


Sushi.

Är så sjukt sugen på Sushi att det inte är sant. Ska träffa Moni på Lördag så får se om jag inte kan få med henne på det, för det känns ju inte som någon större hit att försöka lura i Maxim det där.



Undra om det är fritt fram att äta Sushi när man är gravid?
Har för mig jag har hört något om det där, kanske borde kolla upp det innan
 jag trycker i mig massa.?!



Hello hello helloooo.

Har varit på d la Vindfället hela dagen, & en sväng hos Farfar & Farmor där jag blev i tvingad 1 masarin?, & 4 bullar. Det går inte att säga nej till min Farfar, speciellt inte när det handlar om mat. & han ville ju absolut inte att Mini skulle bli undernärd så det va bara att tugga.

Tog en promenad upp till Vindfället i dag, gick bra tills mördarbacken. Fick stanna 4-5 gånger för att kunna andas, haha, vilket är mindre bra. Så jag fick ett simkort utav Pappa & Mamma i present. Blev så glad♥.
Nu behöver jag bara köpa en ny bikini i morgon, för jag gav bort min till Lall. Så min fråga är...-Vart fan köper jag en bikini nu?! Ska jag kolla Torp kanske?
I alla fall, redan på Lördag ska jag plaska, Ken ska träna så jag tar med mig lilla Maxim till badhuset så får vi leka av oss lite :)


Äntligen!

Det finns EN parfym som jag tycker är bättre än alla andra, oavsett hur många man än gått igenom finns det ingen som den. Den enda jag gillar nästan lika mycket är D&C`s The One. Köpte den för 2 år sedan & höll på den ett tag & innan dess Light Blue, men sen så hittade jag Insolence. Parfymen i sig är ganska tung så man behöver inte alls mycket utav den plus att den sitter i 24 timmar. Den är helt underbar. Tråkigt nog har jag bara hittat den hittills i Gbg på NK & i Sthlm. Dum som jag är har jag aldrig letat efter den på nätet, förrän nu. & den går att beställa, äntligen får jag min parfym igen. Nu har jag Gucci Flora, tyckte om den i början, har haft den sen i somras, men tycker att den är sådär nu.


Make up.

Har beställt lite smink på nätet, enbart för jag inte orkade åka till Torp för att köpa det, haha.
Kollade lite kläder samtidigt men finns ju inte ett skit, får åka till affärerna istället, skulle vilja åka till Göteborg för att kolla Monki bla. Men får se på det.


Potatis,köttbullar,gräddsås & lingonsylt.

Åt lunch med M`s övervakare i dag, vet inte om jag borde skriva det men saker går bara bättre & bättre (peppar,peppar). Har betalat räkningar, skönt att ha det gjort.
Efter mötte jag upp Linda & Sarah, köpte presenter, fikade, bokade ny tid för att hålla naglarna & sen så ÄNTLIGEN åkte vi ut till Marcus & Hanna för att träffa lilla bebisen♥, hon är helt underbar, så jätte liten & fin. & väldigt lik sin Pappa, fast vi får väl hoppas att hon blir liite snyggare ;).
Ska bli så kul & se henne växa upp. Sen så har vi Lina, Hannas dotter, en liten Fröken med stora vackra bruna ögon. Har nog aldrig mött en mer vältalig (säger man så?) 3-åring i hela mitt liv, & hennes garderob för att vara 3 år är nog nästan att dö för, haha. Vi köpte ett jätte fint,rosa glittrigt diadem till henne som blev så fint i hennes rödbruna hår♥, & så en liten silvrig kjol. Till Elise köpte vi 2 små bodys & ett par byxor. (bilder får det bli en annan gång).

Allt som va planerat för i dag fick skjutas upp, så blir det ibland.
Nu håller jag mig i soffan tills det är dags att lägga sig, har ätit kvällsmat redan & är så trött.

Tupplur med Emma :)

Vi har hunnit med väldigt mycket i dag, bara ärenden på stan & inget som va tänkt från början men vi slog ihop allt i ett.Vi  åt middag hemma hos oss med Emma & Toni. Karre med klyftpotatis & rotfrukter, sallad, cremefraige &  mixad feta. Tror jag kan äta mixad feta med allt, jag älskar den.
Efter somnade både jag & Emma på soffan 1 timma, men jag är fortfarande trött som tur är.
I morgon blir det samma sak, stan, ärenden, fika, så tänkte jag poppa upp hos Moni oxå, dom flyttar ju i helgen om jag inte minns fel. & kvällen ska spenderas i tvättstugan.
Så skönt när man får dagarna att gå. Nej nu ska jag mysa & sen blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag.

Saknar det lite.

Jag gillar höst,vinter,kasst väder,snö, kyla & regn. Men i dag har jag faktiskt saknat sommaren lite. När vi gick upp tidigt, tog på mig minsta möjliga, åt frukt frukost & tog en morgonpromenad ut till Skeppsviken där man spenderade resten av dagen. Kvällen va grillning,  mys, trägårn & sena nätter.
Sämsta är att M är lika solkåt som mig, så vi nästan tävlar om vem som är brunast, jag blir så jävla arg. :)



Blev ett stick ändå.

Jag har en sinnes sprutfobi, det är bland det värsta jag vet. Jag har lyckats springa ifrån en operation & säkert fått 10 läkare samt sköterskor att hata mig eftersom jag vägrat låta dom komma i närheten av mig med en nål.
I dag va samma sak, eftersom jag är som jag är får jag Emlakräm som ska göra det bättre för mig. Så jag kletade på hela tuben på mina två armar i morse & sen på med plåsterna. Det höll ju inte direkt länge, när vi sen satt på bussen på väg upp till BM, började dom "läcka" & jag hade Emla i hela jackan. Så jag bestämde mig för att det blir inga stick alls för mig i dag, (hade redan bestämt mig för det innan). Så jag förklarade för Mikii, att när jag sen säger att jag inte tänker ta blodprov ska han backa upp mig & inte yttra sig om något annat.

Blev ju mycket med det,direkt min BM såg mig
Laila-Therese, har du inte tagit på Emla?
Jag- Jo, men plåstrena gick sönder på vägen upp & Emlan försvann, så det går...
Laila- Ok, men då skyndar vi oss med provet medans krämen fortfarande har sin verkan!!!
Micke- Ja, Therese kom nu. Res på dig.

Ehhh, vad fan hände med min backup? Svikar-Micke. Fick satt mig i stolen lik-blek & med en halvt darrande läpp, Som tur är så är Mikii ganska tjat glad av sig, så det gick ju bra denna gången när han gav mig annat att tänka på, men fy :(. Sen så fick jag nya smycken av M, för att jag varit duktig istället för godis :).

Allt jag gjorde idag, fick Mikii oxå göra. Förutom att ta blodprovet då. Så när vågen visade 90 på honom & 69 på mig kändes det inte lika hemskt. Men fy fan, jag har alltså gått upp 14/5 kg. Gode gud i himlen ge mig min kropp tillbaka när detta är över haha.


Helulu.

Morgonen bestog av goo frukost & mys♥

Måndagar känns så tråkiga, men är ändå rätt dag för att göra allt man borde. Tvätta,städa, ordna & greja. Det sysselsätter jag mig med i dag. Har varit & handlat oxå, spelar ingen roll vad det handlar om. Det är alltid kul att bränna pengar, även om det så är på en tandkräm. Doesn`t matter :).

Jag har fått en ny kamera av M, i morse. Vilket behövdes om inte annat. Min är knappt 1 år men så kass, kanske beror på att den blivit dränkt i lite Vodka, Fernet & Baileys om inte annat. Haha.
Skulle behöva handla lite mer kläder, allt är så förbannat tajt tycker jag. I morgon ska vi till BM igen halv 10, vet inte riktigt vad vi ska göra, mäta magen & så ska jag ta blodprov :(, hatar ju sprutor överallt annat,men det får väl gå. Ska bort till Mamma efteråt oxå fort.

Nej nu får jag fortsätta med grejerna här.


min nya :)


Mini :)

Du är i vecka: 25
Du är i månad:
6
Antal dagar kvar till förlossningen: 110

Känns som dagarna går fort fast tiden står lite stilla.
I alla fall, nu börjar jag bli stor :), vilket är sådär. Känner mig lite som en pumpa.
Men det är kul, varje gång Mini rör sig kittlas det i hela magen. Något jag inte gillar längre är toaletter, kissar nog 15-20 gånger per dag. Dom sa d skulle avta, eller att det oftast gör det efter ett tag men icke för min del.
Vi ska börja köpa saker nu oxå, looolit. Fast vad vi behöver vet jag inte, lika bra att börja lagra på sig i alla fall :)



Då va helgen över.

Är inte direkt trött, men mår fortfarande illa. Har kräkts till & från sen i Torsdags natt, kanske beror på graviditeten jag vet inte. Ska plocka fram för i morgon & sen kura ner mig intill M.
Hoppas att regnet håller upp i ett par dagar nu, får gärna vara mulet men fy, fryser fortfarande sen vi gicn ner till stan. Hann inte mer än 5 meter innan vi va blöta från topp till tå. :)

God natt alla


X-mas

Förra Julafton måste varit den bästa jag varit med om. Efter att ha varit med familjen drog jag ut, mötte upp folk & fick en sån jävla kväll. Det hela slutade hemma hos Linda & Joel, som körde efterfest & d va så mycket blandat folk, tror inte ens vi sov något.

Detta året kommer bli bättre. Planen är att först vara hos min familj, senare åka ut till Miki`s pappa samt fam/släkt & sen firar vi hemma. Om vi nu orkar :), lite tråkigt att M inte får den Julen han är van vid men vi får göra det bästa av dagen.
Om ungefär 1 månad är det Julafton, helt sinnes va månaderna går fort.


Ingen bio.

Det är mörkret som förstör, jag vill gå & lägga mig men d suger lite att kl bara är 8, så ska nog vänta lite med det.
Dagen började med att jag fick knalla bort till Spara för att köpa spray, vilket oxå kändes jävligt onödigt när d ändå bara regnar ute. Blir ju helt platt i huvvet.
Vi har varit ute & ätit middag med Miki`s Mamma & Syster, dom åker ju till Chile i 2 månader på Tisdag. Hade inte alls varit helt fel att komma till värmen ett tag. Har fått i oss god mat, åt fisk i dag, gör  aldrig det annars när jag går ut tycker dom tillagar den äckligt om man inte är utomlands. Men det va gott, & så pillade jag i mig Miki`s svamp som han inte äter.♥

Det har varit en bra helg, sen i Torsdags. Varit på bio, myst med Mamma, grejat lite hemma, ätit med andra familjen, handlat & så har min bror blivit Pappa. Hon är så fin, helt underbar, väldigt lik Marcus :).
Men lägger inte upp bilder på henne, det får dröja ett tag.

God morgon.

Vette fan hur jag har sovit men har ont i varje liten kroppsdel. I alla fall, fick ett medd vid halv 5 i morse där det stog- Heej! Det kom en liten flicka 4.09 :), Allt gick bra & fort. Blev så glad att jag nästan kissade ner mig. Min Bror har blivit Pappa :).

Är så glad, tråkigt nog är min Pappa i Tyskland & tror inte han sett sitt medd men det gör han ju direkt när han kommer till Sverige om inte annat i dag. Jag själv ska väl försöka vakna till & så åka upp till Vindfället & hälsa på Mamma en sväng, sola ska jag oxå göra.Resten av dagen händer väl inte så mycket, känns inte som att helgerna är så jävla röjj längre, haha. Ja ja hoppas ni har en bra helg.


Grattis till min älskade bror & Hanna som fick en liten flicka 04.09 i morse :)




Nästan så jag...

Pratade med Moni förut, hon & Herr Hampus skulle äta pizza..Börjar typ dreggla bara jag tänker på det. Så eftersom Mikii är ute i dag ska jag möta dom i stan runt 02, & hoppas på att få med mig en pizza hem. Eller så vill jag ha en Rödbetsmacka med köttbullar på, & saltgurka.
Sen så finns det en annan anledning till att jag går ner oxå men den skriver jag inte här ;).
Eller så kanske jag borde gå förbi Moni i morgon ihopp om att hon har kladdkaka kvar..

Sockerkick.

Har varit en väldigt lugn dag. Handlade med Mikii på stan, låg & tjatade i några timmar, ätit god mat & sen fick jag i mig lite för mycket glass. Får börja lära mig, får mig en sån satans sockerkick vilket ger mig en dum hjärtklappning. Ät med måtta minns jag.
Mikii gick iväg på fest men fick seperationsångest & kom hem igen i väntan på att dom skulle gå ut. Han började prata med magen & väckte den lill*, så äntligen har han fått känna massa sparkar & buffar. Min Sötnöt.
Men efter ett tag blev det tydligen tråkigt att prata med en navel så han rotade fram en penna & kladdade lite, här har vi resultatet...



Hoppas verkligen inte att Mini liknar den där, tycker den ser skräckslagen
ut. Mikii själv därimot va väldigt nöjd med sitt konstverk :).


Jag blir så glad :)

Cattastrof är hemma :)


Men oooj vad jag inte har haft en tanke på det här.

Vi va ju nere för att kolla New Moon ( hoppas den heter så nu, annars dödar väl Malin mig), igår/idag/natt?! Började i alla fall strax efter 00, & filmen va faktiskt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig från början, & ser gärna om den igen. fast inte som Malin då, hon ska på den igen på söndag & sen så lär hon väl kolla sönder filmen hundrasjuttioelva gånger innan 3an kommer ut.
Salongen va full av tjejer, kan nog inte varit mer än 6-8 killar där alls, & alla verkar sååååå kära i Edward(?).

Under filmen började jag kallsvettas som en dåre, samtidigt som d kändes som om att jag brann upp. Fy, mådde jätte konstigt & fortsatte sen under natten oxå. Men har som tur gått över nu :)


God morgon.

Har precis fått i mig frukosten & sitter med 6`an på. Hur fan kan dom visa Knightrider?

Ja ja,Mikii sover gott iaf, han har somnat runt 9 denna veckan, vet inte om det är mörkret som tar på folk nu för han är ju aldrig trött annars. Vem  vet.
Nu ska jag till jobbet iaf, slutar runt 6, ska hem med Moster & dom, göra middag, sen så blir det nattbio :).
Så vi hörs väl i morgon om inte annat. Ha en bra´dag :)

Ätit för 3.

Blev bjudna hem till Mikii`s pappa & hans fru på middag. Så sinnes gott, varför är oftast maten bättre när man slipper laga den själv?
Ska greja det sista & sen lägga mig faktiskt för kvällen., ska ändå upp tidigt i morgon & vill alltid vara utvilad.
Ha en bra kväll Fuckers.

Mikii`s tattueringar.

Ganska många som undrat över M`s tattueringar i ansiktet & varför han gjort det.

När M kom hem iår, valde han & några få vänner till honom att sätta 3 prickar under vänstra ögat, M gjorde även en stjärna under andra, Rex tex har ett ankare.
Deras 3 prickar står för dom & vänskap, ingen vato-loco, 3`s puntos, som M gärna slänger ur sig som svar. Men när det blev fler som gjorde samma tattoo valde M att tattuera över sina, då han inte vill förknippas med en del.
I stället har han en svala, & betydelsen över den är att oavsett vad så kommer han alltid tillbaka.

Jag själv tycker inte att det kanske är världens bästa grej att slänga upp en tatto i ansiktet, men sen så är d inte mitt val heller. Flera utav dom är fulltattuerade medans andra bara har få. Vad folk runtomkring tycker är det nog ingen som bryr sig om, utan det är jobb & sånt som räknas.
Här har vi några utan gossarna iaf :), alla`s syns inte i ansiktet, men orkar inte leta upp bilder :)


God natt.

Nej nu börjar det bli jävligt med sena nätter igen, får skärpa mig.


Jag dör.

När jag & Catta va på Rhodos sist, nojjade hon in på Ceasar sallad, med massa vinäger på. & så som vi fick den i Grekland..Ceasar har adrig varit så god. Har haft den i huvudet i flera dagar nu & skulle göra så jävla mycket för att bara få lite utav den. Jag bara dreglar.

Det är oxå en av dom tråkigaste sakerna med att bo i Ua, att hon bor i Gbg. Fast det inte är långt bort blir det långt bort. Men men, saknar min Catta iaf & hennes usla kaffe sörplande haha. Fattar inte varför en person envisas med att bala kaffe när hon ändå darrar som ett jävla asplöv efteråt, & d är inte en kopp om dagen heller.


Dagarna går så fort.

Känns som om jag inte hinner mer än att vakna gå ut & sen så är d kväll. Men eftersom mörkret kommer tidigare nu bidrar det väl oxå. Har börjat bli ännu tröttare, & jag satsade på järnbrist. Men sen pratade jag med Emma som frågade mig hur det går emd mitt vattendrickande. Så där har vi nog svaret, kollar man min kropp är d bara Julmust & Juice som flyter runt. Haha. Men hon sa till mig att köpa Tranbärsjuice & så dricka en massa vatten så får köra på d ett tag framöver. Ändå sitter jag med ett glas Julmust framför mig nu ;).

Det är på ett sätt skönt att ha "några runt" mig med småttingar. Moni är en av dom, som njuter av livet tillsammans med Hampus & deras lille underbara vackra Milo. Sen så är det Emma, Mikii`s bästa tjej kompis som har Liam på 6 månader tillsammans med Sebbe. & frågan är om inte Liam är världens gladaste lille kille. Han skrattar bara man tittar på honom, & så vill man bara nypa i hans små bebis lår :)


Do me.

Oh yes, min underbara snälla söta lillasyster gav mig naglar i present. Aldrig blivit så nöjd någonsin. Funderar faktiskt på att den kommande veckan gå hemma naken, med enbart min ring på mig & mina naglar.


Ändrade planer.

Ska få upp min andra hälft som av någon anledning fortfarande sover. Plötsligt blev han väldigt trött igen, kanske är vintern vad vet jag. Alla verkar ha gått i ide.
Få i oss frukost, göra mig klar & sen ska jag ta en promenad ner till Pia & fika lite., kan hända att jag hamnar hos Moni oxå, får se. Hon har lite att göra i dag.
Linda väckte mig i morse & gav mig en present. Jag har tid för naglar kl 18 ikväll, underbar Syster jag har.

Nej nu får jag snabba mig annars händer det aldrig något.

Blev lite sent.

Blev bänkad framför msn. Men nu äntligen ska jag kura ner mig intill Mikii & snarka :).
Hoppas ni sover gott,god natt.


Börjar närma sig..

Jag har varit off världen sen i Fredags, men det kan inte hjälpas. Min mob är ur & helgen med Familjen behövdes. Kände mig liten igen, undra om man inte alltid kommer göra det med sina föräldrar, mormor & morfar osv.
Dagen igår gick så fort från det att jag satte foten innanför dörren, till det att Mikii kom hem lite senare på kvällen. & hans överraskning tog mig helt. Min underbara älskade Mikael.

I dag har vi inte gjort något alls. Förutom att jag va på Torp med Pappa & Mamma fort, annars har vi bara slöat i soffan, med marängsvish?, clementiner, myskläder & oss.

Mikii somnade intill mig i soffan vid 9-10, sen fick jag bäddat ner honom i sängen, jag ville sitta uppe lite längre. Hoppas på att vakna tidigt i morgon, ska greja lite hemma innan jag ger mig ut, har lite att göra & så ska jag faktiskt sola, har ju inte gjort det sen i Torsdags nu ;). Hoppas ni haft en bra helg.


15 November 2009

Jag vill älska dig utan att klamra mig fast,
bedöma dig utan att döma,
förena mig med dig utan att tränga mig på.
Inbjuda dig utan att ställa krav,
lämna dig utan skuldkänslor.
Kritisera dig utan att klandra dig,
& hjälpa dig utan att förödmjuka dig.
Om jag kan få samma saker av dig,
då kan vi verkligen berika varandra.

Mikael Aragones Törngren
Therese Papadopoulos
15 November 2009


Det får bli Torsdag NU.

Min lilla Kusin Vitamin är ett Twillight fan, något så sjukt oxå.
I vilket fall, hon har räknat ner dagarna tills den nya filmen kommer, minns typ- Nu är det 166 dagar kvar :).Torsdag natt har den premiär i Ua, börjar 23:59 om jag inte fattade fel.
Så på Torsdag runt 18 kommer Moster & Malin hit, då ska jag ha middagen nästan färdig & så ska vi bara vänta ut tiden & mysa. Linda ska oxå med, men Claudia fyller år & firar hos sig, så L möter upp oss vid bion sen :)

Hemma är bäst.

Har haft en jätte bra helg, dumt bara att min sömn varit så dålig.
kom hem för ca en timma sen, tänkte tvätta & så faktiskt börja med maten. Det får bli en tidig middag i dag.
Annars är det lugnt, dåligt väder = underbar Söndag :)

Saltgurka is the shit.

Så vad har jag gjort ända sen igår? Ätit för det mesta kanske, kissat sjuhundrafemtioelva gånger, spelat TP, handlat, & grejat. Blev väldigt dåligt med sömn inatt, då halva huset skakade av snarkningar. Är så van vid tystnaden hemma, Mikii pratar ju bara i sömnen. Resten av companiet tapetserar för fullt, & väldigt snyggt blir det. Är så sugen på att göra det hemma, men vill inte lägga våra pengar på det. Vi kommer ju inte bo där mer än max 2 år, om ens det. Känner mig konstig i kroppen, men tror det mest är för jag är trött. Annars har Mini varit väldigt huligan i min mage i dag. Känns som om h*n slår volter & spretar ut åt alla håll. Drag från sin pappa kanske?
Nej nu ska jag sätta mig framför tv`n & hoppas på att det är något bra där. Hörs mer senare. Hoppas ni har en bra helg.

Saknar min andra hälft väldigt mycket :)♥

Daltar lite för mycket.

Jag har haft..inte ångest.. men något liknande för att åka bort under hela helgen. Inte för att jag inte klarar av att vara borta från Mikii, men för jag tror att han ska svälta ihjäl, gråta sig till sömns, eller bara rasa.
Han är ju faktiskt 21 & har klarat sig ganska bra innan. Men jag vet att är inte jag hemma eller har inte jag lagat mat drar han ihop något bara, lever på flingor eller köper mat ute. & är inte jag hemma, kommer han hem vid 4-5, sover till 14 & sabbar dagen. Eller så rasar faktiskt hela världen.
Fan va töntig jag är, om jag daltar sönder Mikii vad kommer jag då inte göra med vårat barn??! Haha, Mamma har sabbat mig helt, hon vill ju till&med smöra ens mackor. Men sen är Mormor likadan, vad göra?

Tur att Mikii har lite mer vett i huvudet än mig.
( & jag vet att du läser detta, så sköt dig)

Har fått i mig 2 bullar & ett glas mjölk nu oxå :). GÖTT, nu ska jag ta det sista innan jag åker.



älskar mitt ♥


Mini

Beräknat förlossningsdatum: 2010-03-13
Barnet blev till omkring: 2009-06-20
Du är i vecka: 24
Du är i månad:
5
Antal dagar kvar till förlossningen: 120

120 dagar känns ju ändå inte så väldigt långt bort, men samtidigt känns det som en evighet. Jag vill att det ska vara Mars NU.
Jag har faktiskt inte köpt en enda sak hittills, innan va jag rädd (peppar,peppar). Det finns ju alltid en chans att det går fel, men nu när jag ska handla vet jag inte vad jag ska ha. Jag vill inte köpa "det kan både pojke & flicka ha", jag vill köpa Rosa eller Blått. Är så sugen på att ringa & boka en tid i Gbg & se om det är P/F. Men samtidigt blir det ju roligare att få veta när dagen kommer, som en överraskning. Jag pendlar mellan hela tiden, först va det pojke, sen flicka, nu vet jag inte alls. Men det finns ju så mycket annat än kläder man kan köpa, så jag får väl köra igång med det istället. Mikii är den enda av oss som handlat :), & så en body från Linda. Lite stort kanske, men alla växer ju :)


Friiiday :)

Skulle bara köra EN maskin i dag, la in den strax före 12 & med min tur håller den fortfarande igång?! Va fan.
Men den bör väl strax vara färdig, får se sen hur rolig tumlaren är. Kan man inte investera i bra masikner iaf när man drar in jävligt mycket pengar?

I alla fall, har fått börjat med tvätten, dammsugit & småfixat här hemma så det är fint när jag kommer tillbaka på Söndag. Nu är det bara jag kvar som behöver fixas så är jag klar för att åka sen. Vi ska göra ett stopp hos Linda innan vi komemr fram. Hon jobbar ju i Thn i dag på Överby.

Monki.

Älskar Monki, så j*vla tråkigt bara att det inte finns i Ua. Halva Ua är ju fullt av emosar, konstigt folk & annat så dom borde ju öppna en här. Alla plagg är väl inte det hetaste, men man hittar alltid något där. Blir att spara & åka till Gbg & handla istället :)


Skit data.

Jag tvingade ju Tobbe att ta bort ALLA program från min data, vilket jag nu ångrar. Vill se Hitta Nemo, men har den inte hemma & har inga nerladdningsprogram kvar på min dator så det verkar skita sig.


What to do?!

Vaknade runt halv 10, & låg kvar i sängen över 1 timma. Ville inte gå upp, sen va jag typ halvblind den första halvtimmen.
Såvad ska ske? Helt plötsligt har jag ingen lust alls att sitta hemma & bara va i soffan, men frågan är om jag orkar så mycket mer. Behöver packa min väska oxå för min weekend i Thn över helgen. Sen så är jag faktiskt liite sugen på att sola oxå :). Får se, något blir det i alla fall.

Mitt i allt.

hur vacker får man bli?


Trött,*,tröttast.

Kvällen blev laddad med filmer, inte helt oväntat kanske?! Jag & Emma tog oss igenom 3 filmer, nu åkte hon nyss hem med Toni & Mikii & Andreas kom precis hem. Laddade för att kolla film, jag är nog mer laddad för sängen.
Blev så trött efter maten, trodde aldrig jag skulle fixa hålla ögonen öppna så här länge.
I morgon händer inte ett skit, orkar nog inte. Fixa lite hemma, & kanske ner till stan, knappt. Vill bara ligga i soffan & va hemma :).

God natt alla ♥


hos Cosse i Växjö förra vintern :)


Hemma

Började med att ta mig upp till Mamma, färgade halva? håret, solade, sminkade mig & fick sedan åka med pappa till stan som skulle till Båthuset. Handlade en till färg på Willys, mötte upp Mikael, gick halvvägs hem. Ner igen, möta Andreas, dom handlade 10 filmer, massa godis, julmust & till slut kom vi hem :)

Dom sitter bänkade framför tv`n & jag har börjat med maten. I dag blir det........... Fisk, potatis, sallad & hemmagjord remouladsås. Hej hej svensson. Har aldrig gjort just detta förut så får väl se hur det smakar. :) Blir säkert bra. Hörs lite senare ikväll i vilket fall.

Ett,tu..*

Ska strax göra mig i ordning & sen ta en promenad upp till Mamma. Synd bara att vägen dit är så jävla tråkig när man går & min mp3 är urladdad.Skit samma, Lelången är ändå grejen.
I dag ger jag upp i alla fall, vill inte bränna mitt hår mer, behöva göra massa inpackningar, eller greja med massa annat & ha tålamod. Så färgar tillbaka det till brunt. Det blonda får komma när tid & ork finns, & kanske pengar till en frisör, om det nu skulle hjälpa. Det blir klippning igen oxå tror jag, page.
Skit samma, jag är het oavsett. Ska sola igen & så fika lite med Mamma, säkerligen oxå Birgitta :)
Så vi hörs sen, lite brunare, lite snyggare ;)

Orka***

Jag har en finsk granne som heter Cinnika, hon är en trevlig dam på 60+. I morse kom hon upp, lämnade vad hon lånat & va halvt knäckt. Någon utav grannarna hade klagat på att hon röker i sitt fönster så våran Hyresvärd hade varit där igår & gapat & gapat. Hon undrade om vi kanske klagat men jag förklarade att vi skiter ganska mycket i om hon röker inne. Inget som vi påverkas av eller störs av. Sen så röker ca 9 av 10 i detta huset, INNE, inte ute på gården så varför man klagat på henne fattar jag inte. & inte fan begär man av en äldre att hon ska springa upp & ner i trappor. Idioter.
Iaf, det står inte någonstanns i varken kontrakt eller något annat att man INTE får röka inne, utan det står. Röker man inne & lägenhen får "skador" av detta får man själv bekosta skadan.
Varför är det då ett jävla tjat? HV är ändå känd för att vara som han är, samt att han är ganska pengakåt. Sen så bor det folk i våran källare vilket påminner om en dålig flyktingförläggning, för jag tror inte allt som ska finnas för att få hyra ut något som en lägenhet/boende, finns där nere. Är det tillåtet att hyra ut som boende då?
Min granne hade även klagat på att det är kallt i hennes hem, så nu får hon inte längre vädra. För öppnar hon ett fönster, för att vädra & få frisk luft är han genast där & knackar & talar om att hon inte får ha öppet för det blir kallt. Asså visst, det är ju en sak, men inte fan ska hela lägenheten kylas ner när man vill vädra? Samt att han går nog lite väl över gränsen.
Nåväl, vi märker väl hur det blir. Finns folk för allt överallt, aldrig ska man komma ifrån dom.


& så va det igång.

Jag HATAR när folk är brunare än mig. Speciellt nu när jag ser ut som en albino säl. Kul då att min andra hälft börjar sola, blir gör brun & sedan trycker upp d i ansiktet på mig. Ska ner & sola nu, får jag bara upp pigmenten så ska vi allt se vem som är en blek pussy av oss 2 sen. Måste springa. Puuuuuuuuuuuss


:(

Mhm, gjorde slingor i dag. & efter förra misstaget med färg blev det väldigt slitet nu. Sönderbränt :(, så nu skiter jag nog i vilket. Jag har verkligen inte tålamod. Brun får det bli :(

Fortfarande känns det som att dagarna går på 1 timma.
I dag slog det mig, att om xakt 1 år igen är det Farsdag, & då kommer det vara att jag & Mini firar Mikii som Pappa. Underbart det känns, men ändå känns det så långt borta att vi ska bli 3. Längtar...Nu blir det att slöa & mysa framför tv`n & sen en varm dusch. I morgon är det Måndag & tråkiga sysslor som ska göras. Förutom att jag ska t Moni & fika, det är ju allt annat än tråkigt :)

Sov så gott allesammans & ha en bra morgondag.


♥♥♥


Ba*s hår :(

Är jätte trött på att se ut som en banan i huvvet. Vill bara springa ner till stan & köpa en brun färg för at kleta in i håret. Men vet att jag kommer ångra mig, för jag vill verkligen ha ljust. Fy.
Sist jag la i så körde jag som vanligt med hätta, men denna gången la vi i färg. Kommer inte göra om det igen utan ska nog fortsätta på slingor för jävlar i mig så tänker jag inte bränna sönder mitt hår. Men oavsett, kul & va ful :(. Sen så kanske jag borde investera i ett Silvershampoo oxå & sluta gnälla som en pussy?! Vad vet jag. Jag har faktiskt sett fulare.


Med familjen♥

Eftersom jag för en gångs skull faktiskt va färdig i tid & hade 45 att slå ihjäl tog jag en promenad ner till Kampenhof & mötte upp hela min familj där.
Först åkte vi till Mamma`s & sen till Pappa`s..
Älskar det, jag skulle nog inte behöva mer än min familj alls, fast så är det nog för alla. Bara att se min Farmor sitta & läsa tidningen medans gubbarna spelar kort gör mig glad. Min Farmor har världens snällaste hjärta, & det är inte bara för att hon är min Farmor utan det är för att hon är den hon är.

Nästa helg ska Pappa & Mamma till Thn igen, dom ska sova över där från Fre-Sön. Pappa & Morfar ska tapetsera om deras sovrum & greja. Jag funderar på att åka med, gör ändå inte ett skit i Ua & Mikii kan få en TF-helg. Om han nu inte lipar ihjäl sig & ska med.


Söndag.

Herregud, helgen gick for fort denna gången. Men den har varit bra & mysig.
Har precis gjort mig i ordning, Miki sover fortfarande & jag väntar på att bli upphämtad så ska Pappa, Mamma, Marcus Jag & Linda åka vidare till Thn. Först till Farfar & Farmor & sen blir det Mormor & Morfar.
Så vi hörs väl senare om inte annat. Ha en härlig Söndag. :)

Touch my tummy.

Varit uppe hos Mamma & Pappa på middag, tack♥. Underbar gott.

Eftersom det inte gick en buss när jag ville så tog jag en promenad hem, vilket inte heller va helt fel. Behövde nog dämpa magen lite efter all mat. I alla fall kom & tänka på att nu när man träffar folk dyker dom nästan rätt på magen innan dom sagt hej till en. Jag menar inget dåligt i d alltså, det är ju kul. Men fortfarande väldigt ovant att folk står & tar på en. Helt plötsligt såg jag bara Moni framför mig, haha, nu när hon va gravid & jag & Linda mötte henne på stan klämde jag direkt på hennes mage & Linda på hennes bröst,stackarn♥ . En kul grej bara & hade nog inte tänkt på det annars om inte jag själv va gravid nu :)


Ditt val, dina beslut, dina konsekvenser.

Jag tänker inte säga el skriva vem detta inlägget handlar om, eller vem det är relaterat till. Så fråga mig inte om det heller. Jag bryr mig inte heller om hur någon tolkar det, eller hur man läser mina ord.

Du bestämmer själv, det finns ingen annan som gör det åt dig. Du vet mycket väl vad konsekvenserna blir om du väljer det. Jag har ingen sympati alls för dig, har inte & kommer aldrig att få. Du blir bara svag i mina ögon.
Jag förstår inte & kommer aldrig ha förståelse för hur du kan sitta i ett fullt medvetet tillstånd & ta ett sånt beslut, speciellt inte när du mycket väl vet vad konsekvenserna blir utav det. Att du har dåliga ursäkter som svar gör dig ännu mindre. Din attityd hjälper dig inte alls, speciellt inte dina svar eller förklaringar. Det visar bara hur liten i huvudet du faktiskt är.Att jag inte har den svagheten är tack vare mina Föräldrar som jag har alledes för mycket respekt för, samt mig själv, mina nära & min vetskap. Jag har sagt det till dig så många gånger jag inte ens kan räkna till. Jag väljer bara att stå för mina ord, inget mer, inget mindre. Vad gjorde du?


Hello :)

Älskar älskar älskar helger, allt känns så mycket bättre oavsett vad man än gör.

Sov väldigt länge idag, så gott att morna sig innan man går upp oxå. Sitter fortfarande i myskläder framför tv`n. Ska åka upp till Dalaberg tänkte jag & se vad som händer där, ska man sola kanske? Funderar på att hetsa lite där igen om inte annat.


Innan jag somnar.

Orkar faktiskt inte skriva alls. Men fick besök från Gbg igår/natt?! Handlat, Moster & Lillan på besök, färgade hennes hår & slingade det. Haft 3-rätters & tjejkväll med Linda,Claudia & Angelica :).
Nu sitter jag i soffan & undrar hur i helvete jag ska orka ta mig in till sängen :). Somna sittandes känns inte helt fel ändå, fast nacken lär väl ta stryk. Friiiiidag äntligen i alla fall :)


Bubbla.

Nu går det väldigt fort tycker jag & vet inte om jag vill bli större, tycker jag har växt varje morgon under natten som jag tittar i spegeln. Ganska roligt faktiskt & det är en sån konstig glad känsla jag får varje gång Mini rör sig i magen, älskar det.
Fast i morse va jag inte lika glad, fick mezzat Moni för att få sympati stöd, är så trött på att vara tung & tjock, inte jätte kul faktiskt. Men jag får världens bästa present den 13-20 Mars så klart att det är värt det. Bara 4 månader kvar ;)




Så här fin är jag nu :)


Helulu.

Åhh va jag har varit kass på detta, men ändå har jag redigt med folk som läser om mitt intressanta liv, haha. Systeryster jobbade i dag med värk så fick gå till apoteket för henne, sen så kom vi på att jag faktiskt kunde jobba, så det gjorde jag. & kul va det :)
Varje kväll tänker jag att, i morgon ska jag sova ut, ta på mig myskläder & bara vara hemma. Men dom planerna verkar aldrig gå igenom, plus att det är så jävla tråkigt att sitta här helt själv när jag kan vara med vänner eller ha fullt upp med annat.
I morgon ska jag iaf ner till stan, inhandla lite saker, möta upp Fröken Moni & lilla Björn (Milo) & sen så ska vi hem till mig & fika. Därefter vid 16 kommer Moster & Kusin Vitamin på besök, ska fixa Malins hår :). Därefter ner till stan & möta Linda när hon slutar, så ska vi handla igen & sen ha kvällsmiddag med Claudia & Angelica här hemma.

Måste bara.

Är uppe hos Pappa & Mamma & det snöar lite, jag älskar det :)


Nu så.

Nu ska jag göra mig vacker, ta en runda till stan & greja lite saker, resultat får ni se ikväll. Runt 12,30 kommer Pappa & hämtar mig & kör upp mig till Vindfället så, Have a nice day people :)

Rise and shine...

I Gbg finns et ett ställe som heter Egg & Milk. Dom kör på det Amerikanska stuket, & gör det jävligt bra oxå. Blev en del bakis frukostar där, samt sista frukosten med Al & Lou innan dom drog åt varsitt håll här i världen.
En morgon fick jag en servett med texten- Rise and Shine- & massa fina blommor på, tror det faktiskt gjorde min dag. Oavsett så borde ni pröva på det, man fastnar direkt :)




Roadtrip.

Är hemma hos Linda nu, vi ska strax upp till Mamma & Birgitta sen ska vi bege oss ut till Henån, så vi hörs väl mer sent ikväll. Köss

& så Måndag igen.

Jag är fortfarande helt off sen helgen & igår. Min kropp bara hänger känns det som, men det går nog över efter en varm dusch. Vi har sovit som stockar båda 2, Mikii sover ännu vilket jag oxå hade gjort om inte min bror va så väldigt morgon tjöt glad som han är. Men det gör inget, gillar ju att komma upp tidigt. I dag händer inte alls mycket, ska göra mig i ordning & sen sätta igång här & pyssla med allt. Tänkte gå upp till Linda ikväll när hon slutat, den lilla har varit ensam i nästan en vecka. Joel, aka, Huligan är ju i Sthlm & röjer med fotbollen & annat, men han kommer hem i morgon igen.

Någon mer än jag som bara älskar vädret?!


Denna månaden är det tänkt att Bror min ska bli Pappa :)


Något att se fram emot?

Jag trodde filmen skulle komma detta året men icke, får vänta till 2010 ist. Inte för att det är så jävla långt kvar men ändå. Vilket som så tror jag den kommer bli väääldigt bra iaf.


Huamejj.

Vi kan ju säga så här, hade en flodhäst rullat över mig nu skulle jag inte reagerat.
Fy jag är helt färdig efter helgen. Dålig sömn & i full gång nästan hela tiden.
Klockan är bara 19 & jag vill sova NU, men det ska jag snart göra oxå. Hoppas bara att jag sover hela natten genom. Flytten för övrigt har gått hur bra som helst, riktigt fort om inte annat. & det mesta står på sin plats, mer kläder & såna saker kvar men det får jag ägna hela morgondagen åt.
Vi va smarta & glömde kabeln till tv`n  i bilen så det känns lite dött sådär. Men men, nu ska jag bädda sängen, invänta Mikii & sen soooova. Hoppas helgen varit bra. Ha det kempe greit :)

Vad gör jag vaken?

Seriöst?!, jag flyttar aldrig igen.
I alla fall, min andra hälft susar gott i sängen & jag ska rulla in & göra honom sällskap. Ska ju för fan snart upp igen :(. usch. Hörs i morgon. Puss

RSS 2.0